Diskuze

Nemá to být Corbyn bez vousů. Mezi labouristy začíná boj o nového předsedu

Předseda britských labouristů Jeremy Corbyn v neděli přijal odpovědnost za čtvrteční volební fiasko a oznámil, že strana od ledna začne hledat nového vůdce. Tím se chce stát celá plejáda straníků. A zatímco jeden tábor touží po novém Corbynovi, druhý s hrůzou upozorňuje, že právě jeho styl vládnutí stranu přivedl tam, kde je.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VS

Ale jen at ti Labour kryptokomunisti pokracuji ve sve sebedestruktivni politice, bylo by skvele, kdyby se cela tato zpovykana partaj odebrala do politickych vecnych lovist.

0 0
možnosti
MB

No, když jsem viděl tu jeho předvolební kampaň se záplavou rudých vlajek a socialistických hesel, upřímně jsem se zhrozil.. jestli na něco takového Britové slyší..

Naštěstí se ukázalo, že to Corbyn je mimo mísu..

1 0
možnosti
ZB

Pokud si zvolí takové tragédy jako SPD v Německu, může být Boris v klidu. Pomatené levičáctví táhne většinu evropských socdem stran do záhuby. Žádná škoda...

3 0
možnosti
KC

Doufám, že u labouristu převládne corbynismus.

Británie potřebuje co nejdelší vládu konzervativců a corbynismus u labouristů by mohl konervativcům pomci udržet si pozice.

9 0
možnosti
RH

R45a82d88i17m 57H53o66l34í29k

16. 12. 2019 23:24

Sice prohrál, ale i tak je pro mě šokující, že čistokrevného komunistu volilo asi 30% Britů. Nenechme se uchlácholit, boj proti komunismu nikdy nekončí.

4 0
možnosti
MV

M75a28r61c10e17l 24V84l43n53a

16. 12. 2019 22:52

Borisovi sa bude pri takto uvažujúcej opozícii vládnuť ako v bavlnke.

Napodobni Maggie a Blaira a vyhra este minimálne jedny voľby. Je nepochopiteľné, že Labour nedochádza, s akou politikou uspel Tony: stredová politika bez progresivistickych, marxistickych a zelených šialenstiev.

Ono to škodí celej spoločnosti. Ak sa Labour bude stále tlačiť doľava, tak Tory prestane robiť pravicovú politiku a natlaci sa do stredu. Takto napr zabila Merkel pravicu v Nemecku a uvoľnila miesto AfD. Takže v dobrom: majte rozum, labouristi!

2 0
možnosti
KD

Začala velká kanibalistická orgie, levice se jde sama zkonzumovat. Počet bodnutí do zad bude legendární. Já to budu sledovat s popkornem a úsměvem na tváři. Výsledkem ovšem bude ještě radikálnější levice. Myslím totiž, že ještě nejsme na konci cyklu. ;-)

4 0
možnosti

Je to cyklus? Je to spirala?

0 0
možnosti
RM

Také by to mohli zabalit a rozpustit se a uvolnit místo nějaké straně, která nebude adorovat marxismus a antisemitismus. Ale to se od politiků bohužel nelze čekat.

2 0
možnosti
JP

J52a52n 26P63l96a12v81e12c

16. 12. 2019 21:05

Byl by to ideální svět, kde by si politici stáli za svými programy a zásadami a ve volbách by voliči rozhodli, co chtějí. Bohužel v reálu se i komunista stejně, aby dostal hlas kapitalisty a vice versa.

0 0
možnosti
PS

Bude to zralá transsexuální žena, nejspíš Afroameričanka.

11 3
možnosti
LS