Diskuze

KOMENTÁŘ: Boris Johnson vyhrál expertům i médiím navzdory. Pomohla mu EU

Boris Johnson triumfálně vyhrál volby ve Velké Británii. Je to především jeho osobní úspěch, ale měl i snaživé pomocníky. Na prvním místě to byly opoziční strany a proevropská média, k jeho vítězství však významně přispěla také EU.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J84a55n 48M38a55r89e57k

14. 12. 2019 12:55

Doufám tedy, že nebude vítězný srab a vypadnou 31. jak poslední dobou pořád mele.

0 0
možnosti

mnohá média již dávno přestala rozlišovat mezi zprávou a komentářem a určují, kdo a jak má vládnout, co smějí občané vědět a ­co si musí myslet.

Amen

7 0
možnosti

M19a48r92i28o 32T72r39n53k63a

14. 12. 2019 14:09

To podla mna robia uz davno len sme nemali potrebu to kontrolovat.

1 0
možnosti

Lide uz jsou alergicti na tu propagandu a mainstreamove vymyvani mozku, kdy nam neustale nuti, jaky je ten "spravny" nazor a co si mame myslet. Pak to ma presne opacny efekt. U nas jsme navic pi generace na propagandu zvykli. Nejdriv to byla nacisticka propaganda, pak komunisticka a ted ta liberalni multikulti. Cesi v tom ale nastesti umi chodit a jsou vuci vsem temto zvrhlym propagandam imunni. V tom vidim velkou nadeji pro budoucnost.

15 0
možnosti

Experti,média,specialisté na dané téma... Někdy je to opravdu děs co se nám snaží protlačit do hlavy.

11 0
možnosti

Prerfektní text, souzní s mými pocity kolem brexitu. Objektivní analýza byla vždy Robejškova silná stránka.

25 0
možnosti

Pěkná analýza, ale i u ní je přání otcem myšlenky. Vzhledem k britskému volebnímu systému je poměrně obtížné říci, co chce většina lidí, pouze co chce největší skupina lidí. Zda lidé touží po brexitu je taktéž nejisté, pouze je jisté, že největší skupině lidí vadí brexit méně než socialismus navrhovaný labouristy. Pan Robejšek toto všechno dobře ví, ale v jeho zájmu je prezentovat data tak, aby zlepšil obrázek UK (je fanda) a zhoršil obrázek EU (nesnáší, jako kdyby EK obrázek EU nekazila sama dost). Dorazil to narážkou na neschopnost EU vyřešit problém migrace, aniž by zmínil, že jde o migraci z Polska a Rumunska, ne z Pákistánu.

6 11
možnosti

Vy jste zase tu docela trefnou úvahu o volebním systému v Británii dorazil tou poslední větou.

5 1
možnosti