Diskuze

Hrdinný taxikář pomohl běloruskému demonstrantovi utéct před policií

Na sociálních sítích je oslavován neznámý běloruský taxikář. Virální video zachycuje, jak jak pomáhá jednomu z demonstrantů proti prezidentovi Alexandrovi Lukašenkovi uprchnout před policií ozbrojenou obušky. V zemi pokračují demonstrace proti prezidentovi, který ve středu nečekaně složil inaugurační slib.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JB

Správně KyprR^,ať se tam v tom Bruselu vzpamatujou

0 2
možnosti
MS

A co když ten Lukašenko opravdu vyhrál volby? Nejspíš ho volili starší lide mimo Minsk. Ale to nikoho nezajímá. Lukašenka asi nikdo v Evropě moc nemusí, ale když vidím tu opozici co proti němu demonstruje, tak v tom momentu ho vidím jaka garanta stability a nezávislosti Běloruska. Oproti Ukrajině, ktetá je totálně v prde.. nedovolil zlodějům ekonomiku rozkrást a životní útoveň taky není tak špatná. Problém je ,že všichni ti mladí v ulicích Minska chtějí odjet do EU za prací stejně jako Ukrajinci a na svojí vlast se můžou zhluboka vysr.. . Spoustu východoevropským zemím hrozí demografická katastrofa, protože mladí odjeli a staří už děcka mít nebudou. Efektivně ty země budou jako po těžké válce.

2 2
možnosti
JP

J38a72n 82P93u51l10e60c

28. 9. 2020 10:42

80% nemohl mít určitě.

1 0
možnosti
JV

Úžasně odporná policejní zvůle. Moje nechuť vůči běloruskému diktátorovi nabyla požadované úrovně. Ale mrtvých tam ve srovnání se žlutými vestami není ještě ani desetina. Ještě vlastně žádný? Nebo se pletu? Asi nepletu. To bych se zaručeně dozvěděl i když tím zrovna nežiji.

0 0
možnosti

Pokud se v článku píše o nefunkčních sankcích, řekl bych, že fungují stejně jako korekce článků na idnes. Těch chyb, co tam zase máte...

0 0
možnosti
OH

Nobelovku za odvahu nebo vyznamenání od Petříčka?

:-)

0 0
možnosti
Foto

Doufám, že Běloruský národ bude mít po pádu Lukašenka dost odhodlání vypořádat se i se zločinci v uniformách. Strhávat mlátičkám masky a dokumentovat jejich obličeje je dobrý první krok.

7 1
možnosti

policie je vsude stejna. jen nekde jeste horsi....

0 0
možnosti
AV

Video je jiz par dni stare, zkusil bych neco aktualnejsiho, treba nabourani se do vysilani statni televize a vysilani mlaceni demonstrantu misto fotbalu.

0 0
možnosti
Foto

Dacia Logan, nejlepší :D

0 0
možnosti