Diskuze

Při obřím požáru několika domů v Bangladéši zemřelo nejméně 70 lidí

Při mohutném požáru v bangladéšské metropoli Dháce zemřelo nejméně 70 lidí, po dalších možných obětech se pátrá. Přes 50 lidí je v nemocnici, někteří jsou ve vážném stavu. Informovaly o tom ve čtvrtek agentury Reuters a AFP s odvoláním na místní úřady, podle nichž může počet obětí dále růst.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KL

Hustota zalidnění v Bangladéši je naprosto šílená. Tam když se něco stane je kolikrát hlavní problém to, že lidi nemají jak utéct.

0 0
možnosti
JH

Diskutovat k takovým věcem je vždy velmi těžké. Takže, sice mám, ale nemám názor. Kdo viděl tu změť drátů na Filipínách u každého sloupu, tak pochopí:-). Můj syn si to vyfotil, aby ukázal elektrikářům, v jeho firmě, jak se to má dělat. :-)

2 0
možnosti
Foto

Vždycky si říkám, jak to všechno při té hromadě různě zapojených drátů. Může vydržet ...

0 0
možnosti
ŠJ

Ach, ach... ve stejné budově, který byl dříve užíván...jedná se o jeden z nejhorších tragédií... Automatický překladač, že?

1 0
možnosti

Já si nemyslím, že se jedná o automatický překladač. Spíše chyba autora. Chybí vám tam doplnit 2 slova ... který byl dříve užíván jako chemický sklad.... . A autor si zřejmě řekl ...byl užíván jako kdo co... a zapomněl na to, že předtím píše o budově, která má přednost. :-):-):-)

0 0
možnosti