Diskuze

KOMENTÁŘ: Afrických migrantů budou miliony. Musíme jednat teď

Na blížícím se zasedání Evropské rady by se měly členské státy konečně dohodnout na migrační politice. Musíme zabránit přílivu migrantů a najít způsob, jak je přerozdělit. Jinak je evropský projekt v ohrožení, píše v komentáři předseda Evropského parlamentu Antonio Tajani.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pane Tajáni. Pláčete sice hezky, ale na špatném hrobě. Jak chcete zastavit příliv migrantů, když jim frau Merkel jasně řekla, že má Evropa pro ně otevřenou náruč? Proč chcete pořád sytémy přerozdělování, když naše země nikdy žádným uprchlíkům náruč neotevřela?

0 0
možnosti

Je třeba se ptát, jak je možné, že lodě doposud beztrestně převážely migranty do Evropy, když pašeráci, kteří je vozily v kamionech, jdou do vězení a auta jsou jím zabavena. Znamená to, že loď není dopravní prostředek, podobně jako kamión?

0 0
možnosti

ty lodě je "zachraňují"

Merkelová je zralá na psychiatra a s ni i ten zbytek. V době odchodu Británie nedělají pro EU nic, jen vymýšlí hovadinyRv

0 0
možnosti

Rozumná úvaha a rozumná analýza problému, jednání a důsledků nejednání.

Každopádně nikdo v Evropě se nesmí schovávat za to, že řekne, mě to nezajímá, protože momentálně žádní migranti u nás nejsou.

Pokud někdo vydělává na tom že je v EU, tak nemůže říci ne solidaritě s ostatními státy tohoto spolku.

1 3
možnosti

Pane Vaňku. Když jsme strkali hlavu do tohoto spolku, nikdo nepředpokládal, že se nějaká paní Merkel pasuje do role mluvčí celé EU a bez jakéhokoliv dotazu, zda s tím ostatní souhlasí, či nikoliv si pozvala všechny migranty a teď nás někdo bude moralizovat za to, že migranty jakožto suveréní stát nechceme? To snad nemyslíte vážně. Tady není řeč o vydělávání a prodělávání ;-O

0 0
možnosti
Foto

Ještě se nikdy nestalo, aby válka v tut stejnou chvíli zachvátila celý černý kontinent. Vždy je kam se přemístit v rámci Afriky, není tedy nutné, aby migrovali právě do Evropy. Takže žádné přerozdělování, prostě nevpouštět a deportovat.

3 0
možnosti

Kdy, kam a jak?

To chcete nějaké Africké zemi poručit aby si vzala ty, co nikdo jiný nechce?

0 0
možnosti

J92i33t62k95a 46M20o21o26d13y

26. 6. 2018 16:57

Super, takže o tom, kdo bude přerozdělen do Evropy rozhodne relokační politika OSN, která je výrazně promuslimská. Čili celý proces islamizace bude uspíšen. Pochopila jsem to správně?

3 0
možnosti
Foto

No to by byl běs. NIkdo by nebyl za nic zodpovědný.

1 0
možnosti

Já nechci, aby EU byla solidární s kdejakou dírou po granátu a nechci, aby do EU vlezl kdokoliv. Nechť ti lidé nejprve vyřeší problémy doma, pak nechť získají nějaké použitelné vzdělání a pak - budou-li mít co nabídnout - mohou uvažovat o dočasných stážích v EU.

4 0
možnosti
Foto

Taky si tu solidaritu představuji jinak.

2 0
možnosti

No už delší dobu mě napadá jedno řešení. Stát z kterého dlouhodobě a masově utíkají jeho obyvatelé má neschopnou vládu. To je prostě fakt. Takže zavést v takových státech nucenou mezinárodní správu za účelem zlepšení životních podmínek obyvatelstva. Jenže vrána k vráně a politik k politikovi sedá.:-(

1 0
možnosti

takzvaná pomoc zapríčiní viac ľudí, ktorí tam nebudú chcieť ostať.

0 0
možnosti

ta pomoc se rozkrade

0 0
možnosti

To je jak ty bláboly soudruhů z osmdesátých let. Ideologické, od reality naprosto odtržené, velkohubé prohlášení o tom, že k lepšímu se rozhodně nic nepohne a ani v příští pětiletce to v plánu nebude. Už jen to slovní spojení - "náš evropský sen", leda tak Váš, můj teda ne! O Vaše vlhké sny nestojím, u politika totiž očekávám schopnost pragmaticky vnímat realitu.

0 0
možnosti