Roztančenému agentovi FBI vypadla pistole, postřelil jiného muže

Roztančenému agentovi FBI vypadla pistole, postřelil jiného muže | foto: YouTube

VIDEO: Roztančenému agentovi FBI vypadla pistole, postřelil jiného muže

  • 92
Divoký tanec v jednom z nočních barů amerického Denveru předvedl přihlížejícím lidem mladý muž, který měl u sebe kromě průkazu zvláštního agenta FBI rovněž pistoli. Zbraň mu naneštěstí při přemetu vzad vypadla z opasku a když se ji rychle pokoušel zvednout, vystřelila a zranila jednoho z hostů.

Agentovi, který získal nechtěnou slávu díky milionům zhlédnutí videa s jeho tanečním číslem, nyní hrozí obvinění z trestného činu.

Jedna ze svědkyň incidentu televizi CBS řekla, že někteří návštěvníci denverského nočního podniku Mile High Spirits and Distillery předváděli během sobotní noci taneční kousky obklopeni kruhem diváků, když se do jeho prostředku vydal zmíněný muž. Po několika rozevlátých pohybech se odhodlal k přemetu vzad, avšak právě v jeho vrcholné fázi vypovědělo službu jeho pouzdro na pistoli a zbraň skončila na tanečním parketu. Spěšně se pro ni sehnul a v okamžiku, kdy se jí na zemi dotkl, se ozval výstřel, který jednoho z hostů zranil na noze.

Muže zadržela místní policie, a když vyšla najevo jeho identita, převzala si jej FBI. Její mluvčí později na dotazy médií odpověděla, že je záležitost předmětem vyšetřování, podrobnosti však nesdělila. Není jasné ani to, zda agent před tancem pil nějaký alkohol. Podle úřadu denverského prokurátora zatím není rozhodnuté, zda muže obviní z trestného činu.

,

Eurovolby 2024

Volby do Evropského parlamentu se v Česku uskuteční v pátek 7. a v sobotu 8. června 2024. Čeští voliči budou vybírat 21 poslanců Evropského parlamentu. Voliči v celé Evropské unii budou rozhodovat o obsazení celkem 720 křesel.

Nejlepší videa na Revue