Nic netušící hosty Standard Hotelu pozorují lidé z přilehlého parku | foto: www.aol.com

Z parku na Manhattanu lidé pozorují nahé hotelové hosty

  • 13
Kdybyste se někdy chtěli ubytovat ve Standard Hotelu v New Yorku, dbejte na to, abyste měli vždy zatažené závěsy. Z místního parku je sem totiž moc dobře vidět a řada lidí se tím dobře baví.

Park High Line před newyorským Standard Hotelem na Manhattanu láká zvědavce, kteří se chtějí pobavit lechtivým pohledem na obnažená těla nic netušících hostů. Ti totiž často zapomínají zatáhnout závěsy na obřích oknech.

Nově otevřený park je zřejmě ideálním místem ke sledování skotačících naháčů na pokojích hotelu. Byl totiž vybudován na mostu opuštěné železniční dráhy.

Někteří lidé navštěvují park právě kvůli možnosti spatřit hosty v intimních situacích, napsal zpravodajský server news.com.au. Někteří návštěvníci podle kolemjdoucích "svědků" na pokojích dokonce natáčeli porno.

Mluvčí městské rady Christine Quinnová označila lechtivý výhled jako "nepřijatelný". Nesouhlasí s ní ale Aaron Lipman, který nedaleko hotelu pracuje. Podle něj je takový pohled "blahodárný a legrační". Prý mu to připomíná americký dokumentární pořad Království divočiny.

Hotel nicméně vydal prohlášení, podle kterého manažeři budou hostům připomínat "průhlednost" skleněných stěn. O budovu se kromě pozorovatelů intimních chvil klientů zajímala také tamní společnost umělců. Ta ji vyhodnotila jako nejlepší stavbu loňského roku.