Biskup osahával zpěvačku a faux pas novopečené vévodkyně (koláž iDNES.cz)

Biskup osahával zpěvačku a faux pas novopečené vévodkyně (koláž iDNES.cz) | foto: iDNES.cz

VIDEA ROKU 2018: Biskup osahával zpěvačku a faux pas vévodkyně

  • 7
Zajímavosti ze showbyznysu byly letos rozmanité a my vám nabízíme rekapitulaci těch nejvyhledávanějších. Uma Thurmanová při natáčení havarovala, biskup na pohřbu osahával zpěvačku, novopečená vévodkyně zažila faux pas a novinář měl kauzu s fanoušky Ortelu. A líbil se vám také duet Karla Gotta s dcerou.

Uma Thurmanová nedávno promluvila o tom, jak ji režisér Quentin Tarantino donutil natáčet nebezpečnou scénu, které se obávala. Herečka narazila autem do stromu a skončila v nemocnici. Video z natáčení nedávno zveřejnila.

Biskup Charles H. Ellis sklidil za své vystoupení na pohřbu Arethy Franklinové ostrou kritiku. Lidé na sociálních sítích mu vyčítali, že osahával zpěvačku Arianu Grandeovou a dělal si legraci z jejího latinskoamerického původu. Duchovní se zpětně za všechno omluvil.

Vévodkyně ze Sussexu Meghan při svých vystoupeních často dokazuje, že se ne vždy řídí královskými pravidly a tradicemi. S oblibou nosí kalhoty a v jejím šatníku nechybí černá barva, kterou ale kráovská rodina většinou nosí jen na pohřby a smuteční akce. V září ovšem manželka prince Harryho způsobila pozdvižení tím, že si sama zavřela dveře od auta.

Omluvu a sto tisíc korun chtěli od někdejšího bulvárního novináře Pavla Novotného muž a jeho partnerka, kteří poslouchají kontroverzní skupinu Ortel. V létě 2016 natočili a umístili na internet video, ve kterém s devítiletým synem zpívají protimuslimskou píseň Mešita. Novotný za to rodiče chlapce veřejně kritizoval. Ti na něj podali žalobu. O kauze jsme psali začátkem tohoto roku

Zlatý slavík Karel Gott oslavil v červenci narozeniny a nadělil si podle svých slov dárek srdci nejbližší. Duet se svou dcerou Charlotte, který se stal titulní písní k nové pohádce Když draka bolí hlava. V té si zpěvák dokonce zahraje po boku obou svých dcer.


Britská královská rodina