Pam Shawová

Pam Shawová | foto: The Sun

Sedmdesátiletá Britka chce o panenství přijít s milionářem

  • 97
Kabaretní umělkyni Pam Shawové z Manchesteru je sedmdesát let. Přestože většinu svého života vystupovala pod pseudonymem Sexational Pam, je pořád pannou. Teď se rozhodla s tím skoncovat. Její vyvolený musí být sexy a tmavovlasý, ale musí mít na kontě také miliony.

"Teď nastal konečně pravý čas. Jsem připravena praštit do toho se správným chlapem. Mé standardy jsou stále velmi vysoké. Doufám, že sbalím vysokého, tmavého a hezkého milionáře. Mám pocit, že jsem připravena na manželství a možná se vyspat s mužem. Nikdy není člověk příliš starý pro cokoli. Podívejte se na Joan Collinsovou," svěřila se Britka listu The Sun.

Umělkyně se chce muži poprvé sexuálně oddat až po svatbě a věří, že má zájemcům co nabídnout.

"Možná je mi sedmdesát, ale uvnitř jsem velmi mladá. Lidé nevěří, kolik mi je, když jim to řeknu. Myslím, že vypadám skvěle, možná proto, že jsem nebyla nikdy vdaná a neměla děti. Jsem zábavná a mám spoustu energie," dodává Pam.

Britka do roku 1995 žila se svou matkou Lilian, která zemřela ve věku 97 let. Shawová věří, že po své matce dlouhověkost zdědila.

Umělkyně vystupovala také s Tomem Jonesem. A přestože nosila sexy kostýmy na jevišti, v soukromí byla vždy velmi konzervativní.

"Tom Jones vypadal velmi dobře a občas jsme si spolu povídali, než jsem šla na jeviště při zahájení. Na konci šedesátých let jsme spolu vystupovali. V naší šatně nás dělil jen závěs," vzpomíná Shawová, která o panenství přišla málem jen jedinkrát, a to na Maltě.

"Jediný muž, u něhož jsem si myslela, že se s ním vyspím, byl dotyčný, jenž přišel na všechny mé koncerty každý večer, když jsem zpívala na Maltě. Ale nebyla jsem připravena se usadit, tak to nevyšlo," dodala.