Vejděte nazí před partnera. Internetovou výzvu plnila i Alagič Vrbovská

  • 25
Ve výzvě walk-in naked na sociální síti Tik Tok vstupují účastníci nazí do místnosti, kde je jejich nic netušící partner, kamarádi či rodina. Úkolem je natočit jejich překvapený výraz. Challenge se zúčastnila i manželka rapera Rytmuse (43), moderátorka Jasmina Alagič Vrbovská (30).

Výzva walk-in naked, tedy vejděte nazí má na sociálních sítích v posledních týdnech obrovský úspěch. Lidé se baví šokovanými výrazy partnerů, přátel i celých rodin, kteří jsou zaskočeni, či mile i nemile překvapeni poté, když před ně účastník výzvy předstoupí v celé své kráse. 

Svým videem, na kterém odhazuje osušku a vstupuje nahá před vizážistu a návrháře Milana Svingala, se na Instagramu pochlubila i moderátorka Jasmina Alagič Vrbovská.

Poté, co video na moderátorčině profilu někteří komentující otevřeně kritizovali s tím, že by se měla takto ukazovat jen svému partnerovi Rytmusovi, video stáhla. Na Instagramu jejího kamaráda je však stále k zhlédnutí.

„Jsme doma, v drogeriích jsou dezinfekční mýdla beznadějně vyprodaná. Ale o tom, že by byl nedostatek žiletek jsem neslyšel,“ zavtipkoval Svingal v popisku u nahraného videa a komentář doplnil hashtagem Zabij bobra, zachraň strom. 

Prajeme Vám krásne MDŽ!
Ja som mala úplne dokonalý deň, ráno sme mali niekoľko hodinový brunch s priateľmi a potom sme sa presunulu ku nám domov kde k nám prišli ďalší
Je to úžasné, tento život, "v objatí" ľudí ktorých milujeme a ktorí majú radi nás. Ak takých ľudí máš, máš tie najvzácnejšie dary, každý deň a si vďaka nim najbohatší z bohatých ❤️
Ako ste stravili dnešok Vy?

8. března 2020 v 18:12, příspěvek archivován: 6. dubna 2020 v 13:31

V době šíření koronaviru je svět sociálních médií zahlcen mnohdy nesmyslnými výzvami. Jedna z nich vybízela například k tomu, aby lidé olízli sedátko toalety. Jeden z influencerů, který se této aktivity zúčastnil, později oznámil, že byl pozitivně testován na covid-19.

VIDEO: Výběr nejlepších příspěvků na téma výzvy „walk-in naked“:

17. března 2020