Václav Klaus mladší

Václav Klaus mladší | foto:  Dan Materna, MAFRA

Rozvádějící se Václav Klaus mladší přiznal novou přítelkyni

  • 215
Václav Klaus mladší (48) přiznal, že se rozvádí s druhou manželkou Lucií (32). Důvodem rozpadu manželství byla podle bulváru údajně manželčina nevěra. Poslanec nyní přiznal, že už není sám. Jeho novou přítelkyní je jeho bývalá kolegyně z Centra pro občanské svobody Simona Vandová (31).

„Ve chvíli, kdy bylo jasné, že to manželství nevydrží, jsem musel začít nějak žít,“ cituje Václava Klause mladšího Blesk.

Simona Vandová je na tweetu vpravo:

13.dubna 2017 v 17:50, příspěvek archivován: 26.října 2017 v 12:41

.@obcanskesvobody na Šumavě. 5. hospoda a ještě jsme dost seriózní. Přecházíme ze zeleného pivo na zelenou.:-) #Modrava #zelenaSumava https://t.co/IKx3Kn8LIb

Kromě práce v Centru pro občanské svobody, kde Simona Vandová organizovala akce a přednášky svého nynějšího partnera, má dvojice společné také záliby. Hlavně jízdu na kole.

„Během léta nás sblížily společné vyjížďky na kole, i mě baví silniční cyklistika. Náš pracovní vztah během léta přerostl v osobní, i když ani jeden z nás to nečekal. I proto jsem se nedávno rozhodla změnit práci, nemyslím si totiž, že míchat práci a soukromý vztah je dobré,“ prohlásila Vandová, která na Facebooku uvedla, že v Centru skončila 10. října.

Václav Klaus mladší si svou druhou manželku Lucii Hřebačkovou vzal v roce 2013 po dvouleté známosti. Půl roku po svatbě se jim narodila dcera Eliška (4). 

Jeho první manželkou byla Kamila Pojslová (45), kterou si starší syn bývalého prezidenta vzal v roce 1995. Mají spolu dceru Kateřinu (17) a syny Vojtěcha (20) a Jakuba (14). Manželé se rozvedli v roce 2012.

24. května 2013