Tom Cruise na londýnské premiéře filmu Nevědomí (4. dubna 2013)

Tom Cruise na londýnské premiéře filmu Nevědomí (4. dubna 2013) | foto: Reuters

Tom Cruise poprvé promluvil o rozvodu. Opravdu jsem to nečekal, řekl

  • 5
Padesátiletý Tom Cruise o svém soukromí moc nemluví. Nyní se však rozpovídal o svém loňském rozvodu s Katie Holmesovou. Konec jejich manželství mnohé překvapil a herec přiznal, že nejvíc asi jeho samotného.

"Nečekal jsem to. Měl jsem pak hodně času na přemýšlení. Život je výzva. Je vám padesát, máte zkušenosti a myslíte, že máte vše pod kontrolou, a pak vás to dožene. Takový je život," řekl herec v rozhovoru pro televizi ProSieben. "Život je tragikomický, člověk musí mít jistý smysl pro humor."

Tom Cruise a Katie Holmesová oznámili odloučení loni v červnu a rozvod proběhl v tichosti a na hollywoodské poměry relativně rychle. Šestiletá dcera Suri zůstala s matkou, ale Cruise ji může kdykoliv navštěvovat (více zde).

Herec se po krachu svého třetího manželství plně ponořil do práce. Během natáčení filmu Nevědomí, který jde v dubnu do kin, se "vyřádil" na Islandu.

"Raftoval jsem na divoké vodě, potápěl jsem se, na skútru jsem jezdil na ledovci a lezl jsem na hory," prozradil Cruise, který se od rozvodu ve společnosti neukázal s žádnou novou oficiální partnerkou.