Heidi Klumová a Seal

Heidi Klumová a Seal | foto: Profimedia.cz

Potvrzeno: zpěvák Seal a Heidi Klumová jdou po sedmi letech od sebe

  • 69
Sedmileté manželství zpěváka Seala a německé topmodelky Heidi Klumové končí. Pár potvrdil rozchod ve společném prohlášení. I kvůli dětem se ale prý rozešli v dobrém a zůstávají přáteli.

Zprávy o konci vztahu osmačtyřicetiletého zpěváka a o deset let mladší modelky se objevily už o víkendu (více zde). Seal ale už v pátek napsal na Twitteru krátkou zprávu: Konec. Jejich prohlášení se však o důvodu rozchodu nezmiňuje.

"I když jsme si užili sedm milujících, věrných a šťastných let manželství, po velkém sebezpytování jsme se rozhodli jít od sebe. Navzájem se hluboce respektujeme a i nadále se moc milujeme, ale odcizili jsme se. Jde o přátelský proces a ochrana blaha našich dětí zůstává naší prioritou, a to zejména během této doby rozchodu," napsal pár v prohlášení magazínu People.

Seal a Heidi Klumová, kteří každý rok obnovovali svůj manželský slib, poděkovali rodině, přátelům a fanouškům za podporu a kvůli dětem požádali o respektování jejich soukromí.

Zpěvák a modelka se vzali v květnu 2005 v Mexiku a mají spolu tři děti, šestiletého Henryho, pětiletého Johana a dvouletou Lou. Topmodelka má ještě sedmiletou dceru Leni ze vztahu s bývalým šéfem stáje F1 Flaviem Briatorem (více zde), kterou si zpěvák adoptoval.

Seal, Heidi Klumová a jejich děti Johan, Leni a Henry na basketbalu (7. ledna 2012)

Rozvod bude také o dělení milionového majetku. Klumová jen loni vydělala v přepočtu kolem 368 milionů korun. Pár vlastní dům v Mexiku a sídlo v Los Angeles v přepočtu za čtvrt miliardy korun.