Nicole Volfová a Petr Nedvěd

Nicole Volfová a Petr Nedvěd | foto: EGGCZSK

Nedvěd je tatínkem. Porod byl náročný a bolestivý, řekla jeho modelka

  • 95
Hokejista Petr Nedvěd (48) a modelka Nicole Volfová (25) se těší z přírůstku do rodiny. V pátek se jim narodila dcera. Pár se pochlubil na sociálních sítích a prozradil, že holčička dostala jméno Naomi.

„Vítej Naomi, (24. 7. 2020) naše srdíčko, lásko největší. Porod byl velmi náročný a bolestivý... Ač tvůj taťka byl pro mne neskutečnou oporou, křičela jsem možná víc, než je zdrávo, ale když jsem tě uviděla, zapomněla jsem na všechnu tu bolest a už necítím nic než jen plno lásky, euforie a radosti. Těšíme se na ty krásné starosti, chvíle, co máme před sebou. Navždy budeme s tebou,“ napsala novopečená maminka na Instagramu k fotce s dcerkou.

Hokejista se na narození prvního potomka moc těšil a prozradil, že velkou radost měla i jeho maminka. „Protože brácha má tři kluky. Musím tady mámu normálně nabonzovat, protože ona byla zklamaná i ze mě, protože si moc přála dceru, ale bohužel jsem se narodil já! (smích) Dělám si srandu. Už hodně dlouho čeká na holčičku, a je tedy nesmírně šťastná, že se nám to povedlo,“ řekl Nedvěd v rozhovoru pro iDNES.cz.

Modelka Nicole Volfová zase prozradila, kde se s bývalou hvězdou NHL dali dohromady. „Seznámili jsme se na Miami. Viděli jsme se, proběhla jiskra a potom už to šlo samo,“ řekla.

A v čem si bude hokejista podle svých slov coby tatínek excelovat? „Myslím, že hlavně v přebalování. (smích) To mi určitě půjde nejlíp,“ prohlásil.

Vítej Naomi,(24.7.2020)naše srdicko,lasko nejvetsi .Porod byl velmi náročný a bolestivý...Ač tvuj taťka byl pro mne neskutečnou oporou,křičela jsem mozna víc než je zdrávo,ale když jsem te uviděla, zapomnela jsem na všechnu tu bolest a uz citim nic než jen plno lásky,euforie a radosti.Tesime se na ty krasne starosti,chvíle co mame pred sebou.
♥️♥️♥️♥️Navždy budem s tebou ♥️♥️♥️♥️
#shesfinallyhere#ourlove#newborn#love#family#alltogether#strongerthenithought"happiest#familycomplete#

25. července 2020 v 15:12, příspěvek archivován: 25. července 2020 v 19:47

28. června 2020