Ornella Koktová (11. února 2017)

Ornella Koktová (11. února 2017) | foto: Herminapress

Ornella Koktová bude podruhé maminkou. Těhotenství tajila měsíce

  • 52
Ornella Koktová (27) a podnikatel Josef Kokta (62) čekají další přírůstek do rodiny. Manželé mají syna Quentina (7). Nastávající mamince se těhotenství podařilo osm měsíců tajit.

„Říkala jsem vždycky, že kdyby se to stalo, budu ráda. Chtěla jsem, aby měl Quentin sourozence. Ale plánované to nebylo. Bylo to velké překvapení po sedmi letech,“ cituje Super.cz Ornellu Koktovou, která je momentálně v osmém měsíci.

Nastávající maminka se prý už těší, až bude mít těhotenství za sebou. Je totiž náročnější než to první. Zatím není jasné, jestli budou mít holčičku, nebo to bude opět kluk. Koktová proto oblečení nakupuje v neutrálních barvách.

„Není to stoprocentní, pořád se točí. Buď je to pupeční šňůra, nebo kluk,“ řekla.

Ornella Štiková a Josef Kokta se vzali v roce 2015. Jejich vztah se provalil tři roky předtím na filmovém festivalu v Karlových Varech. Kokta nejdřív tvrdil, že chce zůstat s manželkou Gabrielou Partyšovou, a popíral, že by s mladou blondýnkou šlo o víc než jednorázový úlet. Dokonce jí doporučoval jít na potrat.

O rok později se však s Partyšovou rozvedl. To už byl na světě syn Quentin, který se narodil v březnu 2013. Kromě něho má Kokta z manželství s Partyšovou jedenáctiletého syna Kristiana a z prvních dvou manželství ještě dceru Alenu a syny Josefa a Petra. 

Ornella Koktová se na Instagramu pochlubila těhotenským bříškem (4. března 2020).

27. května 2013