Andrea Kalivodová

Andrea Kalivodová | foto: Lenka Hatašová, iDNES.cz

Pěvkyně Kalivodová má nového přítele, na podzim si ho chce vzít

  • 6
Známá operní diva Andrea Kalivodová září štěstím. Po rozchodu s o deset let mladším přítelem už je znovu zamilovaná, a i když jméno nového partnera zatím nechce prozradit, už mluví o svatbě.

Před rokem posílala Andrea Kalivodová fotky z romantické dovolené s přítelem Filipem Zikou, který byl o celých deset let mladší. Od té doby se ale mnohé změnilo.

Pětatřicetiletá operní pěvkyně se zotavila po nádorovém onemocnění a vztah ukončila. Nemoc ji přiměla změnit svůj život.

"Dívám se dnes na věci z jiného úhlu než dřív. Často jsem dramaticky řešila malichernosti, ale vážná nemoc vás toho všeho zbaví. Je to vlastně velká úleva," říká představitelka nesmrtelné Carmen.

Vztah s mladším Filipem Zíkou je minulostí.

A s nově nabytým optimismem přišla i nová láska. O novém partnerovi Kalivodová ještě mluvit nechce, už s ním ale plánuje svatbu.

"Asi bych se chtěla vdát. A možná už to bude brzy, vidím to na podzim," svěřila zpěvačka.

Jediné, co o své nové lásce prozradila, je, že je tentokrát starší než ona a není z branže. Do společnosti s ním zatím moc nevyráží, všechno prý má svůj čas.
Sama už se ale opět účastní společenských akcí a neodolala vyzkoušet make-up kolekci navržené světoznámým návrhářem Alberem Elbazem, kterou přišly vyzkoušet i herečky Veronika Freimanová, Jana Švandová nebo zpěvačka Renata Drössler.

Nalíčit se nechala i zpěvačka Renata Drössler

Všechny líčila bývalá modelka a finalistka miss, dnes přední česká vizážistka Lucie Gibodová.

,