Jelena Rističová a Novak Djokovič (Cannes 2012)

Jelena Rističová a Novak Djokovič (Cannes 2012) | foto: Reuters

Tenista Novak Djokovič se zasnoubil, vezme si školní lásku

  • 6
Světová tenisová jednička Novak Djokovič chystá svatbu. Vezme si svou dlouholetou přítelkyni Jelenu Rističovou. Lásku ze střední školy požádal o ruku až teď a ona souhlasila.

"Jsme zasnoubení! Dovolte, abych představil Jelenu jako svou snoubenku a budoucí manželku. Nemohu být šťastnější," napsal šestadvacetiletý Djokovič na sociální síti, kde zveřejnil společnou fotku. 

Tenista svou přítelkyni požádal o ruku o víkendu v Monte Carlu, kde v současné době žije. Pár se poprvé potkal před osmi lety na střední škole v Bělehradě a od té doby jsou spolu. 

Sedmadvacetiletá Rističová vystudovala management na univerzitě v Miláně. Svého partnera často doprovází na turnaje a pracuje v jeho nadaci Novak Djokovič Foundation, která pomáhá znevýhodněným dětem. Pár, jemuž někteří novináři přezdívají Will a Kate ze Srbska, by se měl vzít příští rok.

Djokovič už sám jednou nabídku k sňatku dostal. Loni ho o ruku požádal fanoušek (více zde). Jak tenista zareagoval na nabídku k sňatku, uvidíte na videu v čase jedna minuta a 42 sekund.