Tereza Zimová, Martin Gardavský a Barbora Vida Kolářová - svádění před

Tereza Zimová, Martin Gardavský a Barbora Vida Kolářová - svádění před objektivem | foto: Filip Matušinský

Muž roku Martin Gardavský bojuje v Brazílii o roli v telenovele

  • 45
Úřadující Muž roku a druhý nejkrásnější muž planety Martin Gardavský vycestoval za prací do zahraničí. Z nabídek, které dostal po účasti v mezinárodní soutěži mužské krásy, si vybral pozvání z Brazílie. Už teď ví, že si zkusí profesi herce.

V Brazílii se Martin Gardavský zdrží několik měsíců. Nejprve si zahraje ve filmu, později možná i v telenovele.

"Ve filmu jsem dostal malou roli, ale rád bych se ucházel o roli v telenovele. Musím však projít castingem. Díky fotkám jsem už v prvním předvýběru, teď se musím snažit dál. Podmínkou je perfektně ovládat portugalštinu, což si myslím, že bych mohl zvládnout," řekl Gardavský, který do zahraničí vycestoval s přítelkyní Denisou Bengosiovou, o níž ještě začátkem roku mluvil jako o kamarádce.

Ještě před odletem stihl model a Muž roku 2011 několik důležitých společenských povinností: pokřtil aktuální kalendář s kolegy ze soutěže a nafotil sérii snímků pro Top Star magazín, v níž představoval muže mezi dvěma ženami.

Společnost mu dělaly modelky Tereza Zimová, známá například z reality show Vem si mě!, a Barbora Vida Kolářová.

"Ze začátku jsem se styděl, že mám tyhle dvě hezké kočky vedle sebe a budu se muset před nimi svlékat. Za půl hodiny ale bylo po ostychu a užívali jsme si to," dodal Martin Gardavský. Fotografie pořídil fotograf Filip Matušinský.