Po rozchodu vždycky vypadám líp, směje se zpěvačka Monika Absolonová

  • 18
Zpěvačka Monika Absolonová (44) už několik měsíců žije sama se dvěma syny. Letos na jaře se totiž rozešla s životním partnerem a otcem svých dětí, zadluženým hokejistou Tomášem Hornou (40). I o tom promluvila v primácké Show Jana Krause.

„Po koronáči jsem nevypadala úplně jako rozkvetlá, ale pak jsem se rozešla, a já po rozchodu vždycky vypadám líp,“ svěřila se Monika Absolonová v reakci na lichotku moderátora Jana Krause, že jí to moc sluší. 

„Já jsem nevěděla, že ten rozchod přijde, tak jsem si ještě týden předtím koupila takovou dietu, že jsem už jako opravdu tlustá a že se blíží otevření divadel a sezona, tak abych jako zhubla,“ popisuje zpěvačka s humorem sobě vlastním. 

Psychicky náročné období, které následovalo, jí totiž přineslo nečekanou a nečekaně účinnou „rozchodovou dietu“. „Rozchod je vždycky smutný, zvlášť když jsou v něm děti,“ říká a zároveň velice smířlivě dodává, že někdy také člověk zjistí, že se zbavil nějakého problému, a vlastně se mu uleví. „A to se právě stalo mně.“ 

Jan Kraus si neodpustí trochu se v tom problému porýpat, a tak dostane zpěvačka otázky týkající se jejích vztahů opravdu na tělo. „Bude mi pětačtyřicet a trochu jsem v těch vztazích zatápala, no,“ nenechá se vykolejit Absolonová a s úsměvem dodává, že jí ale nikdo nemůže upřít, že se opravdu snažila. 

„Určitě bude nějaká chybka i u mě, i když teda myslím, že ne moc… Myslím, že mám jednu takovou zásadní chybku, a to je, že jsem vždycky tak šťastná, že jsem zamilovaná, že absolutně přehlížím věci, které bych přehlížet neměla,“ míní.

A co nyní hledá? „Potřebuju se účinně zbavit myší. Mám je na chalupě,“ postěžuje si zpěvačka v talkshow a vyprávěla, jak se poprvé setkala s myšmi a jak se s nimi pokoušela neúspěšně bojovat.