Lucie Křížková pózovala ve stylu Demi Moore

Lucie Křížková pózovala ve stylu Demi Moore | foto: Jaroslav Urban pro Top star magazin

Miss Lucie Křížková porodila syna Davida, otec byl u porodu

  • 31
Miss ČR z roku 2003 Lucie Křížková se v sobotu ráno stala maminkou. V časných ranních hodinách přivedla na svět syna. Jméno dostal po otci Davidu Křížkovi.

Lucie Křížková rodila na Gynekologicko-porodnické klinice v Plzni na Lochotíně. Manžel a otec dítěte David Křížek byl u porodu. Dokonce se chopil i přestřižení pupeční šňůry.

"Ahoj, dnes v 5:35 jsem sjel ve skluzu svou první vlnu. Přípravu na letní OH 2032 v jachtingu začínám s 51 cm a 3,570 g. Maminka je v pořádku, tatínek už shání sponzory na mou první loď. Na viděnou se těší David Křížek junior," napsali rodiče nejbližším v SMS zprávě.

Lucie Křížková s manželem Davidem

Malý David přišel na svět přirozenou cestou a podle vyjádření samotné Lucie Křížkové byl příchod na svět prvorozeného syna rychlým a krásným zážitkem.

"Porod prováděl MUDr. Adam Hudec společně s porodní asistentkou Klárou Koudelovou. Celému personálu moc děkuji, největší poděkování ale patří mé skvělé švagrové Lucii, která je vedoucí katedry ošetřovatelství a porodní asistence na Západočeské univerzitě v Plzni. Byla mi velkou oporou v průběhu celého těhotenství a nezastupitelnou pomocnicí během celého porodu. Bez ní by porod tak pohodový nebyl," říká někdejší miss.

Lucie a David Křížkovi tvoří manželskou dvojici od srpna roku 2009, kdy si řekli své ano na západočeském zámku Zbiroh.