Megan Foxová a Machine Gun Kelly se zasnoubili, pili u toho svou krev

  • 31
Herečka Megan Foxová (35) a hudebník Machine Gun Kelly (31) se na sociálních sítích pochlubili šťastnou novinou. Zasnoubili se. Svůj závazek potvrdili také vlastní krví, kterou si vzájemně vypili.

Herečka svůj příspěvek začala vzpomínkou na červenec 2020, kdy spolu seděli pod fíkovníkem, oprostili se od všeho negativního a byli opojeni láskou a karmou.

„Asi o rok a půl později, když jsme procházeli peklem, ale také se smáli víc, než jsem si kdy dokázala představit, mě požádal o ruku. A stejně jako v každém životě před tímto, a v každém životě, který bude následovat, řekla jsem ano… a pak jsme si navzájem pili krev. 11. 1. 22,“ napsala na Instagramu Foxová

Herečka a raper svůj vztah oficiálně potvrdili také na sociálních sítích v létě 2020. Zásnuby tak přišly po více než roce chození. Hudebník, jehož civilní jméno je Colson Baker, na svém profilu sdílel video, na kterém jeho partnerka ukázala zásnubní prstenem se smaragdem a diamantem. 

„Vím, že tradicí je jeden prsten, ale tento jsem navrhl se Stephenem Websterem tak, aby byly dva: smaragd (její kámen narození) a diamant (kámen mého narození) zasazené do dvou magnetických pásů trnů, které se spojují jako dvě poloviny téže duše, tvořící temné srdce, které je naší láskou,“ napsal.

Foxová a Kelly se seznámili při natáčení filmu Midnight in the Switchgrass. Raper má z předchozího vztahu s Emmou Cannonovou dvanáctiletou dceru Casie. 

Foxová v květnu 2020 oznámila, že se po deseti letech manželství rozchází s hercem Brianem Austinem Greenem. Mají spolu tři syny, pětiletého Journeyho Rivera, sedmiletého Bodhiho Ransoma a devítiletého Noaha Shannona. Herec má ještě z předchozího vztahu devatenáctiletého syna Kassiuse.