Markéta Irglová (Praha, 25. ledna 2017)

Markéta Irglová (Praha, 25. ledna 2017) | foto: Profimedia.cz

Oscarová zpěvačka Markéta Irglová se vdala za otce svých tří dětí

  • 17
Zpěvačka Markéta Irglová (31) se na sociálních sítích pochlubila šťastnou novinou. Je už vdanou paní. Vzala si svého partnera, hudebníka a producenta Sturlu Mia Thorissona, s nímž má tři děti.

„Před týdnem jsem se s Miem vzali. Užili jsme si krásný den s našimi rodinami a měli jsme nádherný obřad v našem studiu. Tady je fotka, kterou nám pořídil Jonatan Gretarsson, náš šíleně talentovaný fotograf,“ napsala zpěvačka na Instagramu ke společné fotce s manželem.

Today last week, Mio and I got married. We had such a beautiful day with our families and the most magical ceremony at our studio. Here is a picture of us taken by Jonatan Gretarsson, a crazy talented photographer friend of ours.

2. listopadu 2019 v 0:09, příspěvek archivován: 3. listopadu 2019 v 12:41

Markéta Irglová několik let žila s irským hudebníkem Glenem Hansardem, s nímž se seznámila ve svých 13 letech a společně v roce 2007 získali Oscara za píseň Falling Slowly z filmu Once.

V červenci 2011 se rodačka z Valašského Meziříčí v USA vdala za amerického baskytaristu Tima Iselera, ale v lednu 2013 oznámili rozvod. Zpěvačka nyní žije s partnerem a jejich třemi dětmi na Islandu. Mají dceru Árveig a syny Eyvindura Högniho a Froda.

Přestože Markéta Irglová o svém soukromí moc nemluví, svým fanouškům se pokaždé na sociálních sítích pochlubila šťastnými novinami o narození dětí a nyní i o veselce.