Herečka a vítězka StarDance Marie Doležalová se na Instagramu pochlubila...

Herečka a vítězka StarDance Marie Doležalová se na Instagramu pochlubila šťastnou novinkou. Se svým partnerem Markem Zelinkou očekávají prvního potomka. | foto: Instagram/Marie Doležalová

Marie Doležalová je v pátém měsíci těhotenství, pochlubila se bříškem

  • 33
Herečka a vítězka StarDance Marie Doležalová (31) se na Instagramu pochlubila šťastnou novinkou. Se svým partnerem Markem Zelinkou (31) očekávají prvního potomka, který by se měl narodit v červenci.

„Prej jestli je možný, že jsem tak tlustá. Nejsem, já jsem jenom spolkla malý zelí. Takzvaný baby zelí. Na který se už moc moc moc těšíme!“ napsala Marie na Instagram a uvedla na pravou míru spekulace bulváru, který ji nedávno vyfotil s kily navíc.

25.března 2018 v 01:31, příspěvek archivován: 25.března 2018 v 11:23

„I když jsme chtěli břichu dopřát soukromíčko, stejně nakonec stojí za rohem šmírák a fotí, jak to s váma vypadá. Ale pět měsíců soukromí je v době bulvární vlastně krásnej výsledek!” dodala herečka, jejímž partnerem je tanečník Marek Zelinka.

Dali se dohromady v roce 2015, kdy společně vyhráli taneční soutěž  StarDance ...když hvězdy tančí.

Marie Doležalová se kromě herectví a tance věnuje také psaní. Její blog Kafe a cigárko o životě herečky získal v roce 2015 dokonce cenu Magnesia Litera. Později vyšel i knižně.

,