Marek Ztracený požádal přítelkyni o ruku před vyprodanou O2 arenou

  • 40
Zpěvák Marek Ztracený (34) si vybral netradiční způsob zasnoubení. Přítelkyni o ruku požádal na svém druhém vyprodaném koncertě v O2 areně. Marcela Skřivánková (34), se kterou mají syna Marka, souhlasila.

„Jsi ta nejlepší ženská mého života, matka mého dítěte a chci se tě zeptat, zda to se mnou chceš táhnout do konce života,“ řekl zpěvák, když poklekl na koleno.

Bývalá moderátorka a farmaceutická asistentka se zpěvákem, jehož rodné jméno je Miroslav Slodičák, v jednom z rozhovorů přiznala, že si hned nepadli do oka. Poprvé se viděli, když kolem sebe jen tak proběhli na Óčku. Tenkrát to ovšem neklaplo a trvalo ještě pár měsíců, než se potkali v Krušovicích na festivalu. 

„Zpíval jsem, že jsem zamilovaný do Marcely, a ona udělala takový výraz a odešla,“ prozradil zpěvák. „Aby to udělalo správný dojem. Ale uložila jsem si jeho číslo a čekala, jestli se ozve. A ozval,“ řekla pro čtvrteční Magazín DNES.

Marcela Skřivánková na koncerty svého partnera chodí ráda, tedy když smí. Musí se totiž střídat s malým synem, který chce být s tátou sám a užít si mužskou partu. Marek je podle Marcely nejmilovanější táta na celém světě.

Ztracený, který 26. února oslaví 35. narozeniny, ve své kariéře zažil vrcholy i pády. Nyní prožívá nejúspěšnější období působení na hudební scéně. Předloni vydal studiové album Vlastní svět a představil klip podle svého scénáře k písni Minulost. Potvrzením cesty na špičku české populární hudby je i jeho spolupráce s Karlem Gottem, pro kterého napsal titulní skladbu jeho posledního studiového alba Ta pravá.

V roce 2008 odstartoval rodák ze Železné Rudy kariéru písní Ztrácíš a stal se objevem roku v anketě Český slavík. Stihl vydat dvě alba. Poté prožil divoká léta, která charakterizují názvy jeho alb z té doby - V opilosti a Pády. Za půlmilionový obrat nahrávky Vlastní svět převzal loni Zlatou desku.