Jimmy Iovine a Liberty Rossová (Los Angeles, 14. října 2015) | foto: Profimedia.cz

Na rozvodu s režisérem vydělala miliony, teď si Rossová vzala miliardáře

  • 7
Liberty Rossová (37) se podruhé vdala. Herečka si vzala producenta Jimmyho Iovina (62), s nímž chodila necelé tři roky. Jejím prvním manželem byl režisér Rupert Sanders (44), který ji podvedl s herečkou Kristen Stewartovou (25).

Rossová si s Iovinem řekli ano na Valentýna na pláži v Kalifornii. Na svatbu pozvali kolem 300 hostí a nechyběli mezi nimi moderátorka Oprah Winfreyová, herec Tom Hanks nebo hudebník Pharrell Williams.

Liberty Rossová má z manželství se Sandersem dvě děti Tennysona a Skylu. Po rozvodu jí připadl rodinný dům v Los Angeles a další dva domy v Londýně. Exmanžel měsíčně platí v přepočtu půl milionu korun výživné pro manželku po dobu čtyř let a také 300 tisíc korun na děti.

Kromě toho si modelka a herečka, která se objevila například v Madoninně filmu W.E., na účet připíše s každým novým Sandersovým filmem 15 procent ze zisku. Podle portálu TMZ.com jí také patří polovina úspor páru.

Rossová podala žádost o rozvod v lednu 2013, několik měsíců poté, co se provalila aféra jejího manžela s herečkou Kristen Stewartovou. Ta v té době chodila s kolegou Robertem Pattinsonem. Sanders se Stewartovou natáčel pohádku Sněhurka a lovec.

Jimmy Iovine má z předchozího vztahu dva syny Jamieho a Jeremyho. Je spoluzakladatelem značky Beats, kterou Apple koupil v květnu 2014 za celkem tři miliardy dolarů. Kromě populárních sluchátek provozovala také streamovací hudební službu Beats Music. Iovine už v minulosti pomohl Applu s rozjezdem iTunes storu nebo s uzavřením smlouvy s U2 pro speciální edici iPodu. Produkoval také alba Dire Straits, Patti Smith, Lady Gaga nebo U2. Koprodukoval úspěšný film s Eminemem 8. míle, byl mentorem v hudební reality show American Idol.