Liam Hemsworth a Miley Cyrusová na Vanity Fair Oscar Party (Los Angeles, 24....

Liam Hemsworth a Miley Cyrusová na Vanity Fair Oscar Party (Los Angeles, 24. února 2019) | foto: Reuters

Hemsworth poprvé o rozchodu s Cyrusovou: Přeji jí zdraví a štěstí

  • 5
Australský herec Liam Hemsworth (29) se poprvé vyjádřil ke krachu manželství s americkou zpěvačkou Miley Cyrusovou (26). O rozvod požádali osm měsíců po svatbě. Hvězda filmů Hunger Games jí popřál všechno dobré.

„Ahoj lidi. Jen krátce, s Miley jsme se nedávno rozešli a přeji jí, ať je v budoucnu zdravá a šťastná. Je to soukromá záležitost a nekomentoval jsem to a ani nebudu se žádnými novináři a médii. Jakékoli údajné citace, které mi byly přisuzovány, jsou nepravdivé,“ napsal herec na Instagramu.

Hi all
Just a quick note to say that Miley and I have recently separated and I wish her nothing but health and happiness going forward.
This is a private matter and I have not made, nor will I be making, any comments to any journalists or media outlets. Any reported quotes attributed to me are false.
Peace and Love.

13. srpna 2019 v 5:41, příspěvek archivován: 13. srpna 2019 v 11:50

Na sociálních sítích se k celé věci předtím vyjádřila i samotná zpěvačka. Ovšem použila srovnání s přírodou a evolucí, kterou podle ní nelze zastavit ani porazit. 

„Nebojujte s evolucí, protože nikdy nevyhrajete. Změna je nevyhnutelná, stejně jako hora, na jejíž vrcholu stojím, která byla kdysi pod vodou a spojena s Afrikou. Dolomity nebyly vytvořeny přes noc, tato nádherná krása vznikala miliony let,“ napsala na Twitteru zpěvačka.

„Můj táta mi vždycky říkal: ‚Příroda nikdy nespěchá, vždy si dává načas.‘ Mé srdce naplňuje pokojem a nadějí, když vím, že je to pravda. Naučila jsem se respektovat planetu a její proces a jsem odhodlaná udělat to samé se svým vlastním, životem,“ dodala.

Zatímco herec tráví čas s rodinou v Austrálii, zpěvačka si užívá v Itálii. Tam ji vyfotili při líbačce s Kaitlynn Carterovou, bývalou manželkou Brodyho Jennera, jenž je nevlastním bratrem profesionální celebrity Kim Kardashianové.

Hemsworth a Cyrusová se poznali v roce 2009 při natáčení romantického filmu Poslední píseň. Po zásnubách v roce 2013 se na čas rozešli. Před třemi lety na jaře se k sobě opět vrátili a Hemsworth požádal americkou hvězdu podruhé o ruku. Před pár dny oznámili, že se osm měsíců po svatbě rozešli.