Karlos Vémola má syna Rockyho. Ceterová, MMA zápasník i dcera Lili mají covid

  • 134
Bývalá slovenská playmate Lela Ceterová a MMA zápasník Karlos „Terminátor“ Vémola přivítali na svět druhého společného potomka. Radostnou novinou se Vémola pochlubil na sociálních sítích.

„Už jsme na světě. Dnes poteče proudem. Začínám slavit, radost obrovská. Lela i miminko jsou v pořádku,“ napsal Karlos Vémola ve středu po poledni na Instagram. Snoubencům se narodil chlapeček, kterého pojmenovali Rocky. 

MMA zápasník později v živém vysílání prozradil, že Ceterová měla jen pár hodin před porodem pozitivní test na covid. Syn přišel na svět císařským řezem, Vémola se svěřil s tím, že ani několik hodin po příchodu dítěte na svět nezná jeho výšku a váhu. Sportovec i s dcerou Lili jsou také covid pozitivní a jsou proto společně doma v karanténě.

Pro rodačku ze slovenské Žiliny je dítě po dceři Lili druhým potomkem, Karlos „Terminátor“ Vémola má kromě dcerky ještě syna Karlose Jr. a nevlastní dceru z předchozího vztahu.

„Samozřejmě chci nějakého malého Terminátora, aby neměly holky doma tak obrovskou převahu. Ale když to nebude kluk teď, tak to bude kluk příště,“ prohlásil v dubnu po oznámení partnerčina těhotenství Vémola.

Loni v létě se Lela Ceterová svěřila s tím, že od MMA zápasníka kvůli jeho nevěře odchází i s dcerou Lili. Po několikaměsíčním rozchodu se před Vánoci dali znovu dohromady a bývalá slovenská playmate s dcerou se nastěhovaly zpět do Vémolandu, jak sám Karlos říká svému honosnému pražskému sídlu.

Při příležitosti prvních narozenin dcerky Lili požádal Vémola Ceterovou o ruku. Svatba bude příští rok. „Hledám někoho, kdo by nás oddal trochu vtipně. Nejsem úplně na takové ty náboženské zdlouhavé řeči. Jsem ateista. Lela je sice pokřtěná, v kostele ale svatba určitě nebude,“ řekl v červnu Vémola.

MMA zápasník žije střídavě v Praze a od svých osmnácti let také v Londýně, kde kromě práce tráví čas se svými dětmi.

21. října 2019