Karel Šíp a Iva Havránková se vzali na Chalkidiki v pátek 27.7.2007. Svatbu rodičů si užíval i tříletý Jan | foto: Petra Zápecová

Karel Šíp: Takhle vypadala moje řecká svatba!

  • 11
Čerství novomanželé Karel Šíp a Iva Havránková se iDNES.cz pochlubili svými snímky z utajované svatby. Ta proběhla minulý týden v pátek na řeckém poloostrově Chalkidiki, kde byl Šíp s přítelkyní na zájezdu s fotbalovým mančaftem Amfora.

Své ano si dvaašedesátiletý bavič a moderátor Karel Šíp s dvaatřicetiletou Ivou řekli v jedenáct hodin na úřadě obce Kassandria.

"Za svědka šla Karlovi Jiřina Bohdalová, mně Vasilis Panatsis, majitel cestovní kanceláře Greece tours, který mi pomáhal celou veselku dávat dohromady," svěřila se šťastná Iva Šípová, která je s manželem od soboty zpátky v Praze.

Iva se vdávala v bílých šatech nad kolena a v slušivém kloboučku, ženich zvolil bílou košili a tmavé kalhoty. Na svatbě svých rodičů samozřejmě nemohl chybět tříletý Honzík, který měl na sobě stejné oblečení jako tatínek Karel.

Slavnostní přípitek pak proběhl ve dvě hodiny odpoledne v salonku hotelu Pallini Beach. Tam už na novomanžele čekali kamarádi z Amfory a všichni si užívali romantickou oslavu na hotelové terase.

Karel Šíp už byl jednou ženatý se zpěvačkou Marcelou Holanovou, její píseň "Čau, lásko" si Šíp symbolicky nechal zahrát i v Řecku na závěr svého obřadu.