Gwyneth Paltrowová a její muž Brad Falchuk

Gwyneth Paltrowová a její muž Brad Falchuk | foto: AP

Paltrowová potvrdila, že se zasnoubila s producentem Falchukem

  • 3
Herečka Gwyneth Paltrowová (45) po měsících spekulací potvrdila, že je opět zasnoubená. O ruku ji požádal partner Brad Falchuk (46), s nímž chodí od roku 2014. Pokud se za něj provdá, bude to její druhé manželství. Z toho prvního s Chrisem Martinem (40) má dceru Apple (13) a syna Mosese (11).

„Považujeme oba za neskutečné štěstí, že jsme se dali dohromady v tomto spojení našich životů, v nichž naše společné úspěchy a neúspěchy můžou sloužit jako stavební kameny zdravého a šťastného vztahu,“ vzkázali snoubenci ve společném prohlášení tisku.

O zásnubách se přitom spekulovalo už několik měsíců, kdy záměr dvojice vstoupit do manželství médiím vyzradili přátelé herečky.

Gwyneth Paltrowová před koncem roku sebekriticky přiznala, že ona sama může za spoustu neúspěchů ve svých vztazích.

„Podělala jsem si tolik vztahů. Vlastně jsem docela dost dobrou kamarádkou, sestrou, dcerou a matkou, ale potencionálně nejzranitelnější jsem a nejvíc blbostí dělám právě v oblasti romantického života. Stálo mě to hodně práce, abych se dostala do stavu, kdy jsem schopná mít dobrý milostný vztah,“ prohlásila herečka, která v minulosti chodila i s Bradem Pittem a Benem Affleckem.

„Myslím, že bez kvalitního vztahu člověk není úspěšný. Takže pokud nemáte se svým partnerem dobrý vztah, nebo s dětmi či s nejlepšími přáteli, pak jen stěží můžete říct, že jste úspěšní lidé,“ dodala Paltrowová, která plánuje skončit s hraním a věnovat se jenom blogování.