Gwyneth Paltrowová a její muž Brad Falchuk

Gwyneth Paltrowová a její muž Brad Falchuk | foto: AP

Paltrowová přiznala, že s manželem společně žijí jen čtyři dny v týdnu

  • 12
Vzali se loni v září, ale Gwyneth Paltrowová (46) a Brad Falchuk (48) nemají úplně tradiční vztah. Herečka s producentem stráví čtyři dny v týdnu, on se pak vrací do svého domu. Hollywoodská hvězda říká, že jí známí takové manželství závidí.

„Všichni moji ženatí kamarádi a vdané kamarádky říkají, že je to ideální a neměli bychom nic měnit,“ řekla Gwyneth Paltrowová v rozhovoru pro list The Sunday Times.

Takový způsob manželství, kdy muž nocuje u své ženy jen čtyřikrát do týdne, herečce schvaluje i její intimní koučka, podle níž to udržuje v jejich vztahu polaritu.

Paltrowová a Falchuk se seznámili v roce 2010 při natáčení seriálu Glee, kde si herečka zahrála roli Holly Hollidayové, za kterou obdržela v roce 2011 cenu Emmy. 

Producent a herečka spolu žijí od léta 2014. Své zasnoubení potvrdili v lednu 2018 ve speciálním vydání tištěného magazínu Goop s podtitulem Sex & Love, který Paltrowová vydává. V dubnu pak uspořádali velkou zásnubní party, které se účastnily její herecké kolegyně Julia Robertsová, Jennifer Anistonová nebo Kate Hudsonová. 

Vzali se loni v září na zahradě jejich domu v Hamptons na Long Islandu v New Yorku. Mezi hosty byli třeba herec Robert Downey Jr., komik Jerry Seinfeld, muzikant Benji Madden s manželkou Cameron Diazovou a také režisér Steven Spielberg, který je hereččiným kmotrem.

Na líbánky na Maledivy herečka vyrazila kromě manžela i se svým bývalým mužem Chrisem Martinem a dětmi. Lídr kapely Coldplay Chris Martin a Gwyneth Paltrowová oznámili rozchod v březnu 2014 po jedenácti letech manželství. 

Brad Falchuk má dvě děti se svou bývalou ženou Suzanne, s níž byl ženatý od roku 1994 do roku 2013.

1. září 2017