Eros Ramazzotti a Marica Pellegrinelliová se vzali v Miláně. Oblékl je módní...

Eros Ramazzotti a Marica Pellegrinelliová se vzali v Miláně. Oblékl je módní dům Valentino (21. června 2014). | foto: http://instagram.com/maisonvalentino

Padesátník Ramazzotti se oženil, nevěsta měla na šatech píseň

  • 9
Zpěvák Eros Ramazzotti (50) si v sobotu vzal za ženu modelku Marici Pellegrinelliovou (24). S matkou své nejmladší dcery měli svatbu v královském paláci v Miláně.

S fotkou novomanželů se na svém Instagramu pochlubil módní dům Valentino, který ženicha i nevěstu oblékl. 

Zatímco zpěvák měl klasický tmavý oblek s bílou košilí a vázankou, modelka zvolila šaty od návrhářské dvojice módního domu Marie Grazie Chiuri a Pierpaola Piccioliho. Jemný vršek tělové barvy doplňovala bílá sukně, pod níž prosvítala spodnička. Na sukni byly vytištěny noty a text jejich zamilované písně Due Mondi, kterou napsal Lucio Battisti. 

Ramazzotti se s modelkou seznámil v roce 2010 na charitativní přehlídce. V srpnu 2011 se jim narodila dcera Raffaela Maria.

„Mé srdce cítí nekonečnou radost, kterou přeji vám všem. Dnes se narodila Raffaela Maria. Díky, Marico, za tento krásný dárek, za všechnu lásku, kterou mi dáváš. Jste můj život,“ napsal tehdy zpěvák na Facebooku.

Zpěvák už má sedmnáctiletou dceru Auroru z prvního manželství s moderátorkou Michelle Hunzikerovou, s níž byl ženatý v letech 1998 - 2002.


Témata: Eros Ramazzotti