Emanuele Ridi

Emanuele Ridi | foto:  Michal Sváček, MAFRA

Šéfkuchař Ridi už není sám. Blondýnu Hunčárovou vyměnil za sexy brunetu

  • 18
Kuchař Emanuele Ridi (46) je už několik měsíců opět šťastně zadaný. Po rozchodu s tanečnicí Lucií Hunčárovou (34) se dal dohromady se Sárou Pichlovou (28). Dvojice se společnými snímky chlubí na sociálních sítích.

Trávili spolu advent, Nový rok pak společně oslavili u Zuzany Belohorcové na Floridě. Zamilovaný Ital své brunetce, která je šéfkou pražské prodejny centra interiérových vůní, k fotkám napsal Amore, tedy láska.

Televizní šéfkuchař Emanuele Ridi před současnou partnerkou chodil s tanečnicí Lucií Hunčárovou, se kterou se dali dohromady během soutěže StarDance. Blondýnka v té době kvůli nové známosti ukončila vztah s tanečníkem a choreografem Janem Onderem. Ridi a Hunčárová po třech letech loni v létě oznámili rozchod.

„Vzhledem k šířícím se mediálním spekulacím jsme se rozhodli vás informovat, že jsme se skutečně po vzájemné dohodě rozhodli před nedávnem ukončit náš vztah a jít každý svou vlastní cestou. Rozešli jsme se zcela v dobrém a i nadále zůstáváme přáteli a přejeme jeden druhému v jeho budoucím životě jen to nejlepší. Občas to prostě i přes veškerou snahu nevyjde. Takový je život...“ uvedli na sociálních sítích v červenci 2019 v příspěvku, který byl podepsaný Lucie a Emanuele.

Rodák z Elby má z manželství s Češkou Janou třináctiletého syna. „Jestli jsem rozvedený? Řekněme, že je to už uzavřená kapitola,“ prohlásil italský šéfkuchař pro Magazín DNES v listopadu 2017.

Happy New Year #2020



#love

31. prosince 2019 v 22:55, příspěvek archivován: 2. března 2020 v 10:58

22. října 2019