Herečka Denise Richardsová - přehlídka The Heart Truth’s Red Dress

Herečka Denise Richardsová - přehlídka The Heart Truth’s Red Dress | foto: AP

Denise Richardsová má profil na OnlyFans stejně jako její dcera

  • 25
Sami Sheenová, starší dcera Denise Richardsové (51) a Charlieho Sheena (56), která v březnu oslavila osmnácté narozeniny, před pár týdny vzbudila pozornost médií, když si založila profil na platformě pro dospělé OnlyFans. Nyní se k prodeji erotického obsahu upsala i její matka. „Odpovím na všechny vaše otázky a velmi se těším na interakci s vámi všemi,“ napsala fanouškům americká herečka.

Služba založená na předplatném si získala popularitu především v období pandemie a je úzce spojována s obsahem pro dospělé. Mezi hvězdy, které OnlyFans využívají, patří například Carmen Electra, Bella Thorne, Larsa Pippen, Cardi B, Aaron Carter a Tyler Posey.

Denise Richardsová účtuje fanouškům 25 dolarů za měsíc nebo 67 dolarů za tříměsíční předplatné. Její první příspěvek má v režimu náhledu popisek: „Nejlepší výhled v Malibu“.

Herečka na OnlyFans debutovala jen pár týdnů poté, co si na erotickém webu otevřela účet její osmnáctiletá dcera. Samiina stránka se od té doby setkala s opakovaným veřejným odsouzením otce Charlieho Sheena.

„Nesouhlasím s tím,“ řekl herec, který byl s Richardsovou ženatý v letech 2002 až 2006, pro E! News. „Ale protože tomu nemohu zabránit, vyzval jsem ji, aby to aspoň bylo na úrovni, kreativní a neobětovala svou integritu.“

„Je jí teď osmnáct let a žije se svou matkou. Tohle by se pod mou střechou nestalo,“ dodala hvězda seriálu Dva a půl chlapa.

happy mother’s day !! i love u so much mom. u have no idea how grateful i am to have u in my life

9. května 2022 v 7:00, příspěvek archivován: 25. června 2022 v 14:37

Richardsová, která má se Sheenem ještě sedmnáctiletou Lolu a je matkou adoptované Eloise (11), naopak svou dceru podpořila.

„V uplynulém týdnu se na mých sociálních sítích objevila spousta negativních komentářů. Musím říct, že bych si přála mít takové sebevědomí, jaké má moje osmnáctiletá dcera,“ napsala na Instagramu. „A rozhodně nejsem zklamaná z jejího rozhodnutí, i já jsem fotila pro Playboy, upřímně řečeno, její otec by také neměl být.“

„Sami, vždy tě budu podporovat a vždy ti budu krýt záda. Miluji tě,“ dodala.