Anna Farisová a Chris Pratt (Beverly Hills, 11. ledna 2015)

Anna Farisová a Chris Pratt (Beverly Hills, 11. ledna 2015) | foto: Reuters

Chris Pratt a Anna Farisová se po osmi letech manželství rozvádějí

  • 7
Hereci Chris Pratt (38) a Anna Farisová (40) oznámili rozchod. Manželé se dohodli na rozvodu a své rozhodnutí oznámili na sociálních sítích. Mají spolu jednoho syna.

„Anna a já se zármutkem oznamujeme, že se rozvádíme. Dlouho jsme se velmi snažili a jsme opravdu smutní. Náš syn má dva rodiče, kteří ho velmi milují a kvůli němu chceme, aby tato situace byla co nejvíce soukromá. Stále se máme navzájem rádi, budeme si vážit času, který jsme spolu strávili a i nadále se vzájemně hluboce respektujeme,“ stojí v prohlášení zveřejněném na Facebooku.

Farisová se s Prattem potkala v roce 2007 při natáčení filmu Noc je ještě mladá. V lednu 2009 se zasnoubili a v červenci téhož roku vzali. Mají syna Jacka, kterému letos v srpnu bude pět let.

Pro herečku je to už druhý rozvod. S prvním manželem Benem Indrou vydržela v manželství čtyři roky, soud je rozvedl v roce 2008.

Anna Farisová se proslavila sérií Scary Movie a také filmy Ztraceno v překladu, Mládeži nepřístupno nebo Diktátor. Hrála také v seriálu Přátelé a Máma.

Chris Pratt byl, jak sám říká, dlouho ve stínu své slavnější manželky. Pak se však karta obrátila a hrál ve filmech jako Strážci Galaxie, Jurský svět, Sedm statečných a příští rok se objeví v nových Avengers.

Podívejte se na ukázku z filmu Jurský svět s Prattem z roku 2015:

20. dubna 2015