Bučková a Noid Bárta jsou stále spolu a ponorka jim prý nehrozí

  • 57
V bulváru se nedávno objevily informace, že modelka Eliška Bučková a zpěvák Václav Noid Bárta se rozešli. Opak je však pravdou. Pár je stále spolu a jak oba prozradili iDNES.cz, navzdory společné práci v divadle, ponorková nemoc jim zatím nehrozí.

"Byla to všechno špatná shoda náhod. Nerozešli jsme se. Já jsem si jednou vyrazila bez Vaška a bylo to," prozradila modelka.

Její přítel Václav Noid Bárta vysvětlil, jak celé nedorozumění vzniklo. "Eliška byla na nějaký akci, kde byla s mojí švagrovou a její kamarádkou. Byly se tam bavit a moderátor večera se jí ptal, kde má mě," prohlásil zpěvák, který zůstal s bratrem doma hlídat děti.

"Já jsem řekla, že jsem tam ten večer single a oni se všichni toho chytili a pochopili to, že jsem single. Hned druhý den jsme měli nějakou akci, takže jsme nebrali telefony a novináři začali hned psát, že nereagujeme, že se k tomu nechceme vyjadřovat," dodala na vysvětlenou modelka.

Pár nedávno oslavil roční výročí vztahu a zamilovanost se jim nedá rozhodně upřít. Společně tráví spoustu času také u zkoušek rolí v rockovém muzikálu Janka Ledeckého Hamlet. Eliška si zahraje Ofélii a její přítel Hamleta. Přestože jsou skoro stále spolu, ponorková nemoc jim údajně zatím nehrozí.