Anne Hathawayová a Adam Shulman

Anne Hathawayová a Adam Shulman | foto: Profimedia.cz

Anne Hathawayová září štěstím, po třech letech je zasnoubená

  • 9
Devětadvacetiletá herečka Anne Hathawayová se už smířila s tím, že bude žít sama. Po nevydařeném vztahu s italským developerem, který skončil ve vězení, si chtěla dát od vztahů pauzu. Její plány však změnil Adam Shulman, který ji teď po třech letech požádal o ruku.

Hathawayová začala s třicetiletým hercem a návrhářem šperků Shulmanem chodit v roce 2008. V té době si ale plánovala život coby single, protože jejího bývalého přítele Raffaella Follieriho zatkla FBI a uvěznila.

"Adam totálně zruinoval mé plány. Opravdu jsem se těšila na trochu samoty, a pak jsem se zamilovala jako blázen. Jsou to už tři roky. Je to velmi vážné," řekla herečka pro britské vydání magazínu Marie Claire.

Zasnoubení herečky potvrdil magazínu People také její mluvčí. Hathawayovou totiž v neděli vyfotografovali se zásnubním prstenem.

Anne Hathawayová

Hathawayová se v novém filmu o Batmanovi představí coby Catwoman. Nedávno prohlásila, že by si v připravovaném snímku o cestě Kate Middletonové do britské královské rodiny ráda zahrála právě manželku prince Williama.

"Dosud jsem o tom nepřemýšlela, ale ano, proč ne. Ona je skvělá. Je to skutečná pohádka," řekla herečka v Londýně na premiéře filmu One Day.

Královská svatba ve filmu by mohla být nácvikem před její vlastní veselkou. Kdy se však herečka bude vdávat, zatím nechtěla prozradit.


Britská královská rodina