Agáta Hanychová chodí s Jaromírem Soukupem

  • 469
Bývalá modelka a moderátorka Agáta Hanychová (37) má po nedávném rozchodu se slovenským lékařem Andrejem Nikovem nový vztah. Podle bulváru chodí se šéfem TV Barrandov Jaromírem Soukupem (53).

Agáta Hanychová svůj nový vztah potvrdila několika médiím s tím, že to nebude víc komentovat. Dohromady se dali před necelým měsícem, když byla hostem v Soukupově pořadu.

Dcera herečky Veroniky Žilkové má z předchozího vztahu s hráčem amerického fotbalu Miroslavem Dopitou syna Kryšpína a ze sedm let trvajícího manželství s hercem Jakubem Prachařem dceru Miu.

„Nejdůležitější je pro mě teď u muže moudrost. Důležitější než to, jak vypadá nebo jestli je vtipnej. Vtipných chlapů je tolik… a k čemu jsou?“ řekla Hanychová v jednohom rozhovoru letos v květnu. „Největším osobním životním zklamáním pro mě je, že jsem neudržela vztahy s tatínky svých dětí. To je moje největší životní prohra. A výhra jsou jednoznačně děti.“

Agáta Hanychová a Jakub Prachař

Mediální magnát Jaromír Soukup má z předchozího manželství dospělé děti Lukáše a Natálii. Od roku 2013 byla jeho partnerkou herečka Kateřina Brožová, která byla tváří jeho televize a má v ní vlastní talkshow Exkluziv Kateřiny Brožové. Také hrála hlavní roli v barrandovském TV seriálu Doktorka Kellerová. V roce 2018 se rozešli.

Poté v roce 2020 Jaromír Soukup chodil s bývalou partnerkou producenta Františka Janečka, operní zpěvačkou Terezou Mátlovou. Rozešli se po čtyřech měsících.

16. února 2021