Aram Ohanian a Adriana Sklenaříková se vzali 14. června 2014.

Aram Ohanian a Adriana Sklenaříková se vzali 14. června 2014. | foto: Facebook / Adriana Sklenarikova-Karembeu Official

Slovenská topmodelka s nejdelšíma nohama Sklenaříková se podruhé vdala

  • 5
Modelka Adriana Sklenaříková (42) je opět vdanou paní. V Monaku, kde Slovenka žije, si během civilního obřadu vzala za manžela podnikatele Arama Ohaniana (59). Pak následovala party v Maroku.

Sklenaříková, která svatební fotku zveřejnila na svém Facebooku, v rozhovoru pro francouzský magazín Gala prozradila, že to nebyla láska na první pohled. 

„Vůbec ne. Když jsem ho poprvé potkala v Marrákeši, nevšímala jsem si ho. Myslela jsem, že je arogantní. Pak jsem ho poznala. Když chci milovat, musím obdivovat. Hlavní kvalitou, kterou si cením u muže, je odvaha. Aram není diplomat, ale je statečný. Vždycky říká, co si myslí, a to se mi líbí,“ prohlásila modelka.

Mrzelo ji, že na svatbu nepřišel její otec Miroslav, se kterým má ale komplikovaný vztah. V jednom z rozhovorů v minulosti řekla, že byl na ni při výchově tvrdý a měla pocit, že ji nesnáší, zatímco k mladší sestře Natálii se choval jinak.

„Volala jsem svému otci, ale nepřišel. Tento konflikt s ním nosím v sobě celý život. Ale nikdy to neovlivnilo mou lásku k mužům,“ dodala.

Adriana Sklenaříková po maturitě začala v Praze studovat medicínu. Ve třetím ročníku ale dlouhonohou blondýnu zlákala nabídka pařížské modelingové agentury. 

Celosvětovou slávu jí přinesla kampaň na podprsenky Wonderbra a v roce 1998 ji Guinessova kniha rekordů označila za modelku s nejdelšíma nohama na světě.

Marocko-francouzský podnikatel Aram Ohanian jako desetiletý emigroval z arménského Jerevanu do Paříže. Pak se přestěhoval do Maroka. 

Tam se pár poznal a dohromady se dal v roce 2011. Bylo to v době, kdy skončilo Sklenaříkové třináctileté manželství s fotbalistou Christianem Karembeu.

Novomanželé už několik let spolu bydlí v Monaku.