Transsexuál Rodrigo Alves si říká Roddy Alvesová (2020).

Transsexuál Rodrigo Alves si říká Roddy Alvesová (2020). | foto: Profimedia.cz

Vždy jsem se cítila jako Barbie. Živoucí Ken přiznal, že je transsexuál

  • 112
Brazilec Rodrigo Alves (36) poslední roky živil bulvár prodejem svého příběhu coby živoucího Kena. Absolvoval řadu plastik, aby se svému ideálu přiblížil. Nyní přiznal, že je transsexuál a říká si Roddy Alvesová.

„Cítím se úžasně, když můžu konečně světu říct, že jsem dívka. Jsem známá jako Ken, ale uvnitř jsem se vždy cítila jako Barbie,“ řekla Roddy Alvesová deníku The Mirror.

Prozradila, že nyní užívá estrogen a prodělala operaci kvůli zvětšení prsou, díky níž nosí podprsenku s košíky D. Před lety jako muž absolvovala zákrok, při němž jí chirurgové na hruď implantovali protézy imitující mužské prsní svaly.

„Konečně se cítím být opravdovou. Skvostnou, nádhernou a velmi ženskou. Celá léta jsem se snažila žít život jako muž. Měla jsem falešný pekáč buchet na břiše, měla jsem falešné svaly v pažích, ale vždy jsem si lhala,“ prohlásila.

V plánu má teď i operaci, během které jí lékaři odstraní varlata a kůži z penisu přetvoří v neovaginu, kterou zanoří dovnitř těla. 

„Za zavřenými dveřmi jsem žila jako žena poslední tři měsíce. Miluji to a vše, co s tím souvisí, návštěvy vlasových salónů, lakování nehtů, obočí a řasy. Ale útočí na mě a říkají mi zrůdo nebo úchyle, takže jsem samozřejmě nervózní, jak budou lidé reagovat,“ stěžovala si Roddy Alvesová.

Na svém profilu na Instagramu k sérii nových snímků připsala: „Šestatřicet let jsem žila jako housenka, konečně zářím jako motýl.“ 

Loving my new curls by Justin James for an special night out in #marbella #beauty #blond #curls using #davines products my hair is so silky and perfumed thank you @theone_londonandco @davinesofficial

4. ledna 2020 v 10:05, příspěvek archivován: 6. ledna 2020 v 10:40

Živoucí Ken v květnu 2018 zavítal do Prahy:

8. května 2018