Whitney Houston

Whitney Houston | foto: Profimedia.cz

Whitney Houston je na mizině, od bankrotu ji zachrání jedině nová deska

  • 88
Jedna z největších popových hvězd minulosti Whitney Houston sice zažívá filmový comeback, po létech závislosti na alkoholu a drogách je ale finančně na dně. Přátele prosí o peníze. I kvůli tomu se musí konečně sebrat. Zachránit ji totiž může jedině nová deska.

Whitney Houston dřív prodejem svých desek vydělávala miliony dolarů. Teď ale zažívá krušné časy. Od přítele si musela dokonce "vyškemrat" 100 dolarů, aby měla na jídlo. Americkému portálu Radar Online to sdělil zdroj z okolí zpěvačky.

Držitelku šesti cen Grammy zničily alkohol a drogy. Kolem jejího konta krouží exekutoři. "Majetek Whitney je pryč. Kdyby se o ni lidé nestarali, byla by bezdomovkyně. Je úplně švorc," citoval americký portál nejmenovaný zdroj z okolí zpěvačky.

Whitney Houston v roce 2011

Z nejhoršího by ji mohlo dostat vydání dávno plánované nové desky. Zpěvačka už v roce 2001 podepsala se společností Arista Records nahrávací kontrakt za 100 milionů dolarů, což je i v hudební branži výjimka.

Díky smlouvě se už prý blýská na lepší časy. "Vlivné osobnosti z hudebního průmyslu ji podporují a nahrávací společnost už jí posílá peníze za příští album," cituje Radar Online svůj zdroj. Kdy a zda Whitney Houston nové album natočí, však je ve hvězdách.

Whitney Houston v roce 2010

Whitney prošla několika odvykacími kůrami, naposledy loni. Předloni přitom oznámila návrat na scénu. Na následném evropském turné však působila jako duchem nepřítomná a selhával jí hlas. Některé plánované koncerty nakonec byly zrušeny.

Zpěvačka se ale poslední dobou dala dohromady. Po patnácti letech natočila film (více čtěte zde). Společnost tak věří, že bude konečně schopná i pohnout s deskou.

,