Tomáš Řepka s bývalou manželkou Vlaďkou Erbovou

Tomáš Řepka s bývalou manželkou Vlaďkou Erbovou | foto: SGA Aerodynamics

Vlaďka Řepková: Naše manželství prochází krizí, zvažujeme rozvod

  • 108
Manželství fotbalisty Tomáše Řepky (41) a Vlaďky Řepkové (34) je v troskách. Řepková to sama přiznala na svém oficiálním profilu na Facebooku, který má pod dívčím jménem Erbová. Manželé se zřejmě budou rozvádět.

„Naše manželství prochází dlouhodobou krizí, kterou se snažíme společně s Tomášem řešit. Zvažujeme i rozvod. Je to naše společné rozhodnutí, které zrálo v obou delší dobu a je to pro mě stejně jako pro Tomáše těžké rozhodnutí,“ napsala Řepková.

Víc se o krizi vztahu veřejně vyjadřovat nechce. „Prosíme všechny, aby respektovali naše soukromí, které přes média řešit nebudeme. Z tohoto důvodu nebudu poskytovat médiím žádná vyjádření a budu se soustředit na náš vztah s Tomášem a děti,“ dodala.

Krizi v manželství přiznala Řepková už před rokem. „Není to lehké, ale věříme, že krizi překonáme,“ řekla loni v květnu. 

„Když začne být dusno, balím děti a mizím. Není dobré být v tu chvíli v jednom domě. Tomáš čistí hlavu na rybách u řeky a já jedu pryč. A to je teď, přiznávám, docela často,“ vysvětlila.

Manželé od té doby procházejí soudními spory a exekucemi vyplývajícími zvlášť z Řepkova sporu o majetek s bývalou manželkou Renatou. Ale tyto problémy rozpad vztahu zřejmě nezpůsobily. Podle serveru Extra.cz za to může nevěra Vlaďky Řepkové s mladým hokejistou Michalem Gulašim.

Modelka Vlaďka Erbová a fotbalista Tomáš Řepka se zasnoubili v prosinci 2011 a vzali se v červenci 2013. Mají spolu tříletého syna Markuse.

Markus Řepka (21. října 2014)

Předtím byla Erbová vdaná za hokejistu Zdeňka Bahenského, s nímž má dceru Viktorii. Právě kvůli ní si nechala i příjmení exmanžela a po svatbě s Řepkou se oficiálně jmenuje Vladimíra Řepková Bahenská. Stále však používá i své dívčí příjmení Erbová.