Angelina Jolie s dcerou Vivienne

Angelina Jolie s dcerou Vivienne | foto: Profimedia.cz

Dcera Angeliny Jolie a Brada Pitta míří do filmu, zahraje si s matkou

  • 27
Vivienne Jolie-Pittová půjde ve stopách svých slavných rodičů. Ve čtyřech letech dostala první filmovou roli. Se svou matkou Angelinou Jolie si zahraje ve filmu Maleficent studia Disney.

Když hledali tvůrci dětskou představitelku princezny Aurory pro novou verzi Šípkové Růženky, navrhla Angelina Jolie svou dceru Vivienne. Jolie bude hrát v disneyovce zlou čarodějnici.

I když se může mluvit o protekci, malá Vivienne je roztomilá blonďatá holčička, která je na kamery a štáb zvyklá, takže je jistě pro roli malé princezny vhodná.

Bude hrát dětskou podobu Elle Fanningové, která dostala roli Aurory.

Vivienne Jolie-Pittová

Elle Fanningová

Snímek má mít premiéru v březnu roku 2014.

Vivienne Jolie-Pittová je dvojčetem bratra Knoxe Leona. Kromě nich mají Pitt a Jolie, kteří spolu žijí zatím jako nesezdaný pár, ještě dceru Shiloh a vychovávají také tři adoptované potomky - Maddoxe z Kambodže, Paxe z Vietnamu a Zaharu z Etiopie.

Parádnice Vivienne si už vyzkoušela červenou rtěnku.

Zkušenost před kamerou má už dcera Shiloh, která se objevila s otcem Bradem Pittem ve snímku Podivuhodný případ Benjamina Buttona. Tehdy jí bylo ale pouhých 10 měsíců.

O velké roli se mluvilo v souvislosti se synem Maddoxem. Ten ale nakonec ve filmu Battling Boy, který produkuje Pittova společnost, hrát nebude.