Donald Trump Jr. a jeho manželka Vanessa (Washington, 30. dubna 2016)

Donald Trump Jr. a jeho manželka Vanessa (Washington, 30. dubna 2016) | foto: Reuters

Trump junior chce znát výši majetku manželky, s níž se rozvádí

  • 5
Donald Trump junior (40) se snaží zjistit, kolik peněz má jeho manželka Vanessa (40). Manželé se rozvádějí. Trumpova žena nedávno údajně zdědila několik milionů dolarů po svém zesnulém otci.

List New York Daily News uvedl, že Trump junior podal v pátek u manhattanského Nejvyššího soudu žádost o prohlášení o výši majetku. Může to souviset s pozdějším určením alimentů pro děti či výživného pro manželku.

Vanessa Trumpová v březnu požádala o rozvod. Se synem amerického prezidenta byli svoji 12 let a mají pět dětí, Kai Madison (10), Donalda III. (9), Tristana (6), Spencera (5) a Chloe (3).

„Po 12 letech manželství jsme se rozhodli jít každý svou cestou,“ uvedli ve společném prohlášení manželé. 

Podle webu Page Six Vanessa Trumpová po svém otci nečekaně zdědila miliony dolarů. Právník Charles Haydon, který spolupracoval s hollywoodskými hvězdami (například i s Marylin Monroe), zemřel už v roce 2005, ale až nyní některé jeho akcie a investice vynesly spoustu peněz.

I díky finančnímu zabezpečení prý Vanessa našla odvahu podat žádost o rozvod. Manžel ji údajně v minulosti podváděl třeba se soutěžící z pořadu The Apprentice, zpěvačkou Aubrey O’Dayovou (34). Když se Trump sprchoval, manželka mu v mobilu našla sexuálně laděné SMS zprávy.