Svatební šaty Belly ze Stmívání a družička Pippa Middletonová

Svatební šaty Belly ze Stmívání a družička Pippa Middletonová | foto: Alfred AngeloProfimedia.cz

V prodeji jsou svatební šaty Belly ze Stmívání, nebo družičky Pippy

  • 37
Fanynky filmové ságy Stmívání se mohou vdávat v šatech, jaké měla Bella Swanová, když si brala za muže upíra Edwarda Cullena. Kopie róby se dá pořídit v přepočtu za 15 tisíc korun. Mnohem dražší jsou šaty pro družičky, které měla Pippa Middletonová na královské svatbě. Stojí v přepočtu 54 tisíc korun.

Fotogalerie

Návrhářka Carolina Herrera přesnou cenu šatů, které bude příští rok prodávat ve svých buticích, zatím nezveřejnila. Oficiální replika šatů, které měla Kristen Stewartová v první části závěrečného dílu upírské ságy Stmívání, ale stojí u firmy Alfred Angelo 799 dolarů.

Návrhářka Carolina Herrera šaty vytvořila speciálně pro herečku, mají dlouhé rukávy a na zádech jsou zdobené krajkou. Návrhářka prý byla polichocena, že mohla ušít svatební róbu pro film.

"Chtěla jsem vytvořit magický moment, jaký měli na svatbě," řekla Herrera na premiéře snímku Rozbřesk - 1. část. "Je to nevinná dívka, která našla svou první opravdovou lásku, takže je tam romantika, magie, všechno dohromady."

Svatební scéna z filmu Rozbřesk - 1. část (Kristen Stewartová a Robert Pattinson)

Svatební šaty jako měla Bella Swanová ve Stmívání si můžete koupit v přepočtu za 15 tisíc korun.

K mání jsou také šaty, o kterých se mluvilo po britské královské svatbě. Pippa Middletonová coby družička v modelu od Sarah Burtonové předvedla pozadí, o němž sní mnohé ženy a které nedává spát mnohým mužům.

Pippa Middletonová na svatbě své sestry Kate, která si vzala britského prince...
Pippa Middletonová na svatbě své sestry Kate, která si vzala britského prince...

Pippa Middletonová na svatbě své sestry Kate, která si vzala britského prince Williama.

Britský módní dům Alexander McQueen nyní prodává téměř totožnou verzi kultovních šatů. Zatímco originál stál v přepočtu 590 tisíc korun, na portálu Net-a-Porter.com se dají pořídit za 54 tisíc korun. Rozdíl je v tom, že knoflíky na zádech nahradil zip. K dispozici jsou velikosti 38 až 48, nejmenší velikost 36 je momentálně vyprodána.


Britská královská rodina