Ryan Reynolds

Ryan Reynolds | foto: Profimedia.cz

Už se nechci znovu ženit, říká Reynolds po rozvodu s Johanssonovou

  • 10
Čtyřiatřicetiletý americký herec Ryan Reynolds byl ženatý jen dva roky. V prosinci se s herečkou Scarlett Johanssonovou rozvedl. Pro muže, kterého časopis People loni zvolil za jednoho z nejpřitažlivějších na světě, to ale byla tak špatná zkušenost, že už se znovu ženit nechce.

"Kdokoli se rozvádí, zažije velkou bolest, ale dostanete se z toho," řekl Reynolds časopisu Details. "Já se z toho ještě nedostal. Ani trochu. Ale procházím tím s optimismem," dodal.

Podle něj je všechno zlé k něčemu dobré. "Jakákoli krize může být dobrá. Probere vás. Můžu říct, že jsem jiný člověk, než jsem byl před šesti měsíci," tvrdí Reynolds.

Do dalšího manželství se ale nehrne. "Nechci se znovu ženit. Ale člověk vždy tyhle věci přehodnocuje," řekl herec s tím, že ani nezávazný vztah pro něj zatím nepřipadá v úvahu.

Scarlett Johanssonová a Ryan Reynolds

Vztah s Johanssonovou se mu dařilo držet pod pokličkou. Ani po svatbě, která se uskutečnila v roce 2008, se společně na veřejnosti příliš neukazovali a o svém vztahu nemluvili. Reynolds si vždy soukromí střežil a nezavdal příčinu bulvárním novinářům žádným skandálem, ani se pomocí něj nesnažil zviditelnit.

"Řekl bych asi tolik - média nebyla pozvána na naši svatbu a nejsou zvána ani k našemu rozvodu. Není na něm nic skandálního," řekl herec.

S manželkou se rozešli v klidu a zůstali přáteli. "Zůstala tou ženou, kterou jsem si bral," prohlásil Reynolds.