Kasi Bennettová a Usain Bolt (Londýn, 15. srpna  2017)

Kasi Bennettová a Usain Bolt (Londýn, 15. srpna 2017) | foto: Profimedia.cz

Usain Bolt si dal načas. Po týdnech prozradil netradiční jméno dcery

  • 23
Nejrychlejší muž planety Usain Bolt s odstupem sedmi týdnů oznámil světu, jaké jméno vybrali s partnerkou Kai Bennettovou své dceři. Zvolili poměrně netradiční jméno Olympia Lightning.

Třiatřicetiletý sprinterský rekordman v lednu prozradil, že „KRÁL, nebo KRÁLOVNA je na cestě“. V polovině května se pak poprvé stal otcem a teď na sociálních sítích zveřejnil fotografie prvorozené dcery.

Jméno Olympia před ním zvolila i tenisová superstar Serena Williamsová, která Alexis Olympii porodila před dvěma lety. Bolt k Olympii přidal svou přezdívku Lightning (Blesk).

Bolt je světovým rekordmanem v běhu na 100 a 200 metrů, osminásobným olympijským vítězem a jedenáctinásobným mistrem světa. Kariéru ukončil na světovém šampionátu v Londýně v roce 2017.

I want to wish my gf @kasi.b a happy birthday and To let u know I am happy I get to spend ur special day with u. I want nothing but happiness for u and will continue to doing my best keeping a smile on ur face. Now we have started a new chapter together with our daughter Olympia Lightning Bolt I look forward to what the future will bring for us but be reassured that I will be the ROCK for this family. I Love you and happy 21th birthday .

7. července 2020 v 18:06, příspěvek archivován: 8. července 2020 v 9:54
,