TýTý bylo přehlídkou přeplněných dekoltů. Podívejte se

  • 27
Vyhlášení ankety TýTý o nejoblíbenější osobnost televizní obrazovky bývá pravidelně také nevyhlášenou anketou o nejlépe oblečenou dámu. Každá z přítomných si proto na svém zevnějšku dává vždy velmi záležet.

Večerním šatům dominovaly dekolty, respektive plné dekolty, a vůbec nejvýstižněji řečeno přeplněné dekolty. O ty by se mohly utkat kojící maminky Tereza Kostková a Gábina Partyšová a nastávající dvojnásobná máma Ivana Gottová. Ta je v šestém měsíci těhotenství a na bříško si nenechá jen tak sáhnout. Jedinou vyvolenou toho večera byla její kamarádka, režisérka Tereza Kopáčová, která dalšího Gottova potomka dokonce skrze Ivanino břicho políbila.

ANKETA O NEJKRÁSNĚJŠÍ DEKOLT VEČERA

Gottova manželka se mimochodem na večírku náramně bavila. Bylo vidět, že využila vzácné chvíle, kdy vyrazila s Gottem do společnosti a mohla si popovídat s kamarádkami. TýTý navíc bylo podle jejích slov v dohledné době poslední akcí, na kterou dorazila. "Do porodu mě na veřejnosti už nikdo neuvidí, tak si mě všichni hezky prohlédněte," prohlašovala s úsměvem.

popisek TýTý 2007
Kompletní seznam vítězů najdete zde 

Její manžel stál většinou opodál, podepisoval se fanouškům nebo rozmlouval se svými přáteli. Mimo jiné se svěřil, že na podzim vyráží na turné, kde nebude mít tentokrát žádného hosta. "Už jsem měl tolik skvělých hostů, třeba Helenu Vondráčkovou, Hanu Zagorovou nebo naposledy Petra Koláře, že není, kdo by je předčil," nechal se slyšet Gott, který objede deset měst České republiky.

Pawlowská okouzlovala prodlouženými řasami
Tereza Kostková, která na pódiu doslova perlila, měla dobrou náladu i na party v prostorách Clarion Congress Hotel Prague. Jen málokdo jí neskláněl poklonu za moderátorský výkon a za to, jak skvěle vypadá. Ke chvalozpěvům se přidala i Jitka Čvančarová a také její nepřítomný přítel, mimo jiné herec vítězného seriálu Ulice Martin Hoffman.

"Kdybys viděla, jakou mi Hoffman poslal esemesku! Psal mi, že má Kracik nejúžasnější ženskou na světě!" svěřila Čvančarová své kolegyni.  Hoffman měl samozřejmě na mysli manžela Kostkové, ředitele Divadla pod Palmovkou Petra Kracika. "Tak mu vzkaž, že on má nejúžasnější ženskou na světě!" vrátila Kostková poklonu Čvančarové. - Jak celé vyhlašování cen probíhalo, čtěte zde

Dáda Patrasová s Halinou Pawlowskou si plánovaly relaxační víkend v lázních v Třeboni. Model a dekolt slavné spisovatelky a moderátorky by zasloužil zvláštní ocenění, ona ovšem tentokrát překvapila i čerstvě prodlouženými řasami. Sice jí dělalo problém mrkání, to ale naštěstí postřehl jen všímavý pozorovatel. Důležitý byl celkový dojem. A ten umí Halina Pawlowská udělat i bez mrkání.

A kdo si večírek neužil a ihned po skončení přímého přenosu TV Nova odešel neznámo kam? Aneta Langerová s bratrem Nikolou, Petr Kolář s manželkou, Sámer Issa nebo Martina Balogová.