Katie Price a její manžel Kieran Hayler

Katie Price a její manžel Kieran Hayler | foto: Profimedia.cz

Pár dní po zjištění těhotenství se chce Katie Price rozvést

  • 10
Ani třetí manželství profesionální celebrity Katie Price (35) není úplně šťastné. Chvíli poté, co Katie zjistila, že čeká s manželem Kieranem Haylerem (27) své páté dítě, vyšla najevo jeho nevěra a bývalá modelka mluví o rozchodu. Měl jí podvést s její kamarádkou Jane Pountney (49).

Katie Price dala na Twitter řadu rozhořčených vzkazů, z nichž vyplývalo, že ji manžel podvedl s její nejlepší kamarádkou, která jí šla dokonce za svědkyni na svatbě.

Katie Price ji osočila, že jim zničila domov a manželství. Jane Pountney a její manžel spolu měli mít vztah, který trval sedm měsíců.

Katie Price s kamarádkou Jane Pountney

K nevěře se pro Daily Mail vyjádřil Derrick Pountney (51), který své ženě věří. Podle něj je rozčilování Katie Price bouří ve sklenici vody a Kieran s jeho ženou měli spolu možná polibek v opilosti.

"Tahle aférka se nestala tak, jak ji popisuje. Vím o tom asi čtyři týdny. Všichni čtyři jsme dobří přátelé, ale mezi Kieranem a Jane to zašlo trochu daleko. Teď Katie odešla a všechno dala na Twitter, což opravdu nemusela a polibek v opilosti rázem přerostl ve velkou aféru," říká Pountney.

Katie Price ale pro ně žádnou omluvu nemá a tvrdí, že její manželství je u konce. Za pár měsíců přitom porodí Kieranovi druhé dítě. Vzala si ho v lednu 2013 a otěhotněla měsíc po svatbě.

Je to už její třetí manželství. S boxerem Alexem Riedem byla jen pár měsíců. Jejím prvním manželem byl zpěvák Peter Andre. S ním vydržela čtyři roky a mají spolu devítiletého syna Juniora a sedmiletou dceru Princess. Kromě toho má ještě dvanáctiletého syna Harveyho s fotbalistou Dwightem Yorkem.