Sylvester Stallone (15. října 2013)

Sylvester Stallone (15. října 2013) | foto: AP

Stallone žaluje ženu, která ho obvinila ze sexuálního obtěžování

  • 49
Hollywoodské sexuální skandály mají další velké jméno. Tentokrát musí řešit kostlivce Sylvester Stallone (71), jehož obvinila jistá žena z toho, že ji v roce 1986 znásilnil ve svém hotelovém pokoji. Bylo jí prý teprve šestnáct a zneužil ji údajně také hercův bodyguard. Představitel Rockyho to ale odmítá.

„To je ubohý a naprosto lživý příběh. Nikdo o tomto příběhu netušil, dokud nebyl dnes zveřejněn, nebyl znám ani panu Stallonemu. Nikdy pana Stalloneho nekontaktovala policie nebo kdokoli jiný kvůli tomuto obvinění. Nikdy se to nestalo,“ uvedla již dříve Stalloneho mluvčí Michelle Begová.

Advokát zastupující herce Martin Singer tvrdí, že údajná oběť vypovídala u policie v Santa Monice lživě a hodlá ji kvůli tomu hnát před soud.

S podobným obviněním přišla i další žena. Ta zase tvrdí, že ji herec obtěžoval v roce 1990 během setkání v jeho kanceláři. I to filmový Rambo a Rocky odmítá. Připustil ale, že se s touto ženou zná. Potkali se v roce 1987 v Izraeli během natáčení filmu.

„Jedna věc je, že jdou ​​po mně. Ale útočí na nevinné lidi, jejichž životy a pověst mohou být tímto zničeny. Po zbytek života budou nést břemeno lži,“ prohlásil Stallone s narážkou na svou třetí manželku Jennifer Flavinovou a jejich tři dcery Sistine, Sophii a Scarlet.