Herečka Veronika Nová pózovala pro charitativní kalendář

Herečka Veronika Nová pózovala pro charitativní kalendář | foto: Daniel Zahrádka

Svůdná Veronika Nová se polila vodou a sexy snímky byly na světě

  • 45
Pětadvacetiletá herečka Veronika Nová se příští rok bude smát ze stránek svůdného kalendáře. Charitativní projekt spojila se svou tváří, tělem a sexy pózami, které po polévání vodou vystřihla bez větších problémů.

"Chtěla jsem, aby fotky byly sexy, jiné. A jsem si jistá, že výsledek bude dokonalý. Navíc pomůžeme dobré věci," uvedla Veronika Nová, jejíž dokonalé křivky zachytil objektivem fotograf Daniel Zahrádka.

Snímky vznikaly v době, kdy teploty rozhodně nešplhaly k čtyřicítce, a tak spíš než příjemné ochlazení musela herečka předstírat příjemné pocity při nechtěném otužování. "I když šaty byly mokré, dalo se to vydržet. Snad jsem toho neukázala moc, jednou v jistém kalendáři to stačilo. Tohle mi přijde ještě vkusné, dál bych v pózování asi jít nechtěla," dodala se smíchem.

Herečka Veronika Nová během focení vlastního kalendáře

Herečka Veronika Nová během focení vlastního kalendáře, o make-up se stará Lucie Janků

Výtěžek z kalendáře, který nyní zpracovává grafik, půjde na konto dětského domova v Mariánských lázních. Veronika má k dětem vřelý vztah, a to i díky svému partnerovi Michalu Kavalčíkovi alias Rudovi z Ostravy.

"Míša má sedmiletého syna, takže se o něj oba staráme. Na vlastní děti mám ještě čas. Ne že bych je nechtěla, ale spíš bych ráda ještě cestovala a pracovala. Věřím však, že jednou budu mít vlastní. Jak občas vidíme a slyšíme kolem sebe, mít děti v dnešní době je někdy hodně komplikované."

Herečka Veronika Nová pózovala pro charitativní kalendář

Spolupráce s Veronikou Novou byla podle fotografa Zahrádky naprosto profesionální. Herečka známá díky seriálu Ordinace v růžové zahradě by podle něj mohla rovnou začít obcházet přehlídková mola. "Byla přirozená, ví, jak se na objektiv usmát, oproti jiným ženám, hlavně modelkám, jsme s prací u konce daleko dřív," uzavírá focení s herečkou Daniel Zahrádka.